Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

eğitimin önemi ile ilgili kompozisyon

0
113

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Eğitim çağrıda bulunmak insanları emin konular üstünde eğitmek demektir Mesela küçüklükten başlayarak millet sırayla eğitim alır

İlkokula başarız önce, okumayı ve yazmayı öğreniriz sonra lise ve üniversite derken bir iş sahibi oluruz Eğer eğitim almamış olsaydık doğduğumuz seviyede bilgi ile kalacağız ve bir gelişme gösteremeyecektik

Peki eğitimin olumlu yanları nedir?

Ülkemiz insanların aldığı eğitim bir uçtan bir uca kalkınarak güçlü dünya ülkeleri arasına girer Eğitimsiz olursak teknolojiyi geliştiremez ve bu konuda yurt dışına bağlı bir ülke olmuş oluruz

Yeniden aldığımız eğitimler baştan sona çocuklarımıza eğitim veririz Yani bu süreç zincirleme şeklindedir Aradan bir halka koparsa eğitim sistemi çöker ve ülkemizin zararına olur Askeri alanda teknoloji ve gelişmeler, ekenomi alanında gelişmeler tümü de eğitime bağlıdır

Eğitimin en başında ve en önemlisi de dini eğitimdir Çocuklarımızı küçüklükten itibaren kuran kurslarına veya camilere göndererek dini yönlerini kuvvetlendirmeye ve bilgilendirmeyi amaçlarız Zaten bir çocuk dini eğitimini bütün anlamıyla almışsa diğer beşeri ilim konularında alacağı eğitim ile ülkesine son derece bağımlı ve ahlaklı bir genç olarak yetişir

Siz siz olun çocuklarınızın dini eğitimini dikkatsizlik etmeyin *

858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt