Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eğitimle İlgili Sözler

Eğitimle İlgili Sözler
0
65

Similar threads

Eğitim ile ilgili sözler eğitimle ilgili anlamlı sözler eğitim ile ilgili sözler çocuk eğitimi ile eğitimle çocuk eğitimi güzel Bir devletin içinde barındırdığı insanların eğitimi o ülkenin gelişimi için fazla önemlidirEğitimle ilgili sizlere en hoş ve anlamlı sözleri vermek istiyorum )...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Eğitimle İlgili Ünlü Sözleri eğitim sözleri, eğitim ile ilgili sözler, Atatürkün eğitim sözleri Eğitim ile ilgili ünlülerin söylemiş olduğu birbirinden manalı ve değerli sözleri sizler için paylaşıyoruz Bir toplumun her açıdan ilermesinin yolu aldığı eğitimden geçer Bunun içindir ki eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
2019 İlköğretim Haftası İle İlgili Veciz Sözlerden Bazıları İlköğretim Haftası Güzel Sözler İlköğretim Haftası ile İlgili Özlü Sözler Sevgili melekler, okulların açılmasına kısa bir süre kala İlköğretim Haftası için de kutlamalar yapılacak Bu haftada okunabilecek İlköğretim Haftası ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
30 Ağustos'la İlgili Mükemmel Sözler ! 30 Ağustos Galibiyet Bayramı Hakkında Anlamlı Sözler 30 ağustos bayramı anlamlı sözleri Sevgili melekler, bugün 30 Ağustos Başarı Bayramı ve bu kutlu günde bu sayfamızda sizlerle 30 Ağustos Galibiyet Bayramı Hakkında Anlamlı Sözler paylaşmak istiyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Öğrenme İle İlgili Veciz Sözler Öğrenme İle İlgili Özlü Sözler ? Selam kızlar sizden Öğrenme İle İlgili Veciz Sözler istiyorumogrenmeileilgiliozlusozler5c5a032aaf19falt  
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,291Kullanıcılar
rovulationSon üye
Üst Alt