Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ehliyet Eğitim Süresi Uzatıldı

Ehliyet Eğitim Süresi Uzatıldı
0
140

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Sürücü Belgesi Eğitim Süresi Uzatıldı

Yeni ehliyet alım yönetmeliğine tarafından 120 saat eğitim yerine getirmek zoraki olacakAyrıca Millet Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen kurslar 150 saate tamamlanacak

Ulusal Eğitim Bakanlığı, Özel Sürücü Kurs saatlerinde büyük değişime gittiMEB Özel Sürücü Kursları yönetmenliğinde ve sınav esaslarında yaptığı değişiklikle 30 saat olan kurs süresini 150 saate çıkardıDaha önce 30 saat eğitim alarak ehliyet komisyonunda devir yapan kişiler, 120 saat daha eğitim alarak, eğitim süresini 150 saate tamamlamış olmaları gerekecek *

Similar threads

Ehliyet Eğitim Suresi Uzatıldı imagesehliyetegitimsuresiuzatildi5ad10314ccde3 Yeni ehliyet alım yonetmeliğine gore 120 saat eğitim yapmak mecburi olacakAyrıca Halk Eğitimi Merkezi tarafından duzenlenen kurslar 150 saate tamamlanacak Milli Eğitim Bakanlığı, Ozel Surucu Kurs saatlerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Bundan Sonradan Cümbür Cemaat Sürücü Belgesi Alamıcak! sürücü ehliyeti sınavları sürücü belgesi nasıl alınır direksiyon sınavları Ehliyet alımın da fazla katı kurallar geliyor Bundan Böyle cümbür cemaat basit bir şekil de ehliyet sahibi olamıyacak Sene sonuna doğru bütün illerde elektronik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Ehliyet Alabilmek İçin Şartlar Nelerdir? Ehliyet Alabilmek İçin Şartlar Nelerdir: Ehliyet alabilmek için en son 2018 yılında ehliyet alma şartlarında değişiklik yapılmıştır. Son güncelleme ile 17 adet ehliyet sınıfı mevcuttur. Bu sınıflar içinde bazı şartlar belirlenmiştir. Bunlar; yaş, eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Özel Eğitim Programları Süreleri ÖZEL EĞİTİM PROGRAMLARI SÜRESİ Özel eğitime gereklilik duyan bireylere verilecek eğitimin süresi sınırsız değildir, hiçbir vakit da sınırsız olmamıştır Eğitim alacak birey ULUSAL EĞİTİM BAKANLIĞI NA BAĞLI REHBERLİK ARAŞTIRMA MERKEZLERİ bünyesinde oluşturulan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Sürücü Ehliyeti alacakların dikkatine yeni yapılan uygulamada Sürücü Belgesi sınav soruları ve süresinde yapılan değişiklikler nelerYapılan bu şartların değişmesi şöyleEhliyet sınavlarında yeni sistemde, soru sayısı ve sınav süresi azaltılıyor, bir yıl içinde yapılan imtihan sayısı ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt