Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ehliyet Sınavında Yapılan Değişiklikler

Ehliyet Sınavında Yapılan Değişiklikler
0
144

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
imagesehliyetsinavindayapilandegisiklikler5ad78d6c7904c

Ehliyet alacakların dikkatine yeni yapılan uygulamada Ehliyet sınav soruları ve suresinde yapılan değişiklikler nelerYapılan bu değişiklikler şoyleEhliyet sınavlarında yeni sistemde, soru sayısı ve sınav suresi azaltılıyor, bir yıl icinde yapılan sınav sayısı ise artırılıyorMilli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı değişikliğe gore B sınıfı ehliyet sınavlarında 120 olan soru sayısı 60a duşuruldu, sınav suresi de 150'den 75 dakikaya indirildi

Yapılan bu değişikliğe gore Yeni uygulamada trafik sınavında 50 olan soru sayısı 25e,motor sınavındaki 40 olan soru sayısı 20ye ve ilk yardım sınavında 30 olan soru sayısı da 15e indiriliyorAyrıca yılda 6 kez yapılan sınavlar değişiklikle beraber 7'ye cıkarıldıBu Yeni Uygulama sınavı ise yazılı sınav sonucları acıklandıktan sonraki ilk haftanın sonunda yapılması bekleniyor

Similar threads

Sürücü Ehliyeti alacakların dikkatine yeni yapılan uygulamada Sürücü Belgesi sınav soruları ve süresinde yapılan değişiklikler nelerYapılan bu şartların değişmesi şöyleEhliyet sınavlarında yeni sistemde, soru sayısı ve sınav süresi azaltılıyor, bir yıl içinde yapılan imtihan sayısı ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Ehliyet Sınavında Yeni Duzenlemeler Ehliyet Sınavında Yeni Duzenlemeler Yapıldı Ehliyet sınavları, bağımsız bir kuruluş tarafından yapılacakBaşbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Trafik Guvenliği Yuksek Kurulu Başkanlığı, ehliyet sınavlarına ilişkin onemli kararlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Ehliyet alacaklar dikkat 6 Şubat 2019 Ehliyet alacakların dikkatine yapılan yeni duzenleme sonucu Ehliyet almak icin şartlar değişiyorEhliyet almak icin Sınav soruları azaltılacak direksiyon sınavı genişletilecekMilli Eğitim Bakanlığı surucu kurslarında yapılacak olan duzenlemeler icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
imagesyeniehliyetsinavsistemi20195ad8b08b41d54 Yapılan yeni duzenleme ile ehliyet almak kolaylaştı mı, yoksa daha da zor bir hal mi aldı yazımızı okuduktan sonra siz karar verin İşte ehliyet sınav sisteminde yapılan değişiklikler Direksiyon eğitim alanları zorunlu olmaktan cıkarıldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Ehliyet alacaklar dikkat 6 Şubat 2019 Ehliyet alacakların dikkatine yapılan yeni düzenleme sonucu Sürücü Ehliyeti almak için şartlar değişiyorEhliyet elde etmek için Imtihan soruları azaltılacak direksiyon sınavı genişletilecekMilli Eğitim Bakanlığı şoför kurslarında yapılacak olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
858,478Konular
981,307Mesajlar
29,568Kullanıcılar
muratxboz06Son üye
Üst Alt