Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ek Yerleştirme Ne Zaman

Ek Yerleştirme Ne Zaman
0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
2019 Ek Yerleştirmeler ne zaman
2019 Ek Yerleştirme tarihi
2019 Ek Yerleştirme hakkında bilgi

2019OSYS yerleştirme sonuclarına gore, 597 bin universite adayı onlisans ve lisans programlarını kazandı Ayrıca 191 bin genc de acık oğretim fakultesindeki bolumlere girdi

Kazanamayanlara ek yerleştirmeyle bir şans daha verildi 2019 yılında ek yerleştirmelerin ne zaman başlayacağı acıklandıktan sonra başlık altına eklenecektir

Ek yerleştirmeye başvurabilmek icin, adayların 2019 yerleştirme sonuclarına gore herhangi bir yuksek oğretim programını kazanmamış olmaları gerekiyor Herhangi bir programı kazanan aday, kayıt yaptırmasa da ek yerleştirmeye başvuramaz Tabi burada acık oğretim fakultesinin kontenjansız bolumunu kazananlar icin herhangi bir mani sozkonusu değil Sınavsız geciş kuralları da gecerli olacak
Ek yerleştirmede bir yere girmek isteyen adayın puanı, o bolumun taban puanına eşit ya da fazla olması gerekiyor

Similar threads

2019 Ilave Yerleştirmeler ne zaman 2019 Ilave Sipariş Verme tarihi 2019 Ek Sıralama hakkında data 2019ÖSYS koyma sonuçlarına kadar, 597 bin üniversite adayı önlisans ve lisans programlarını kazandı Ayrıca 191 bin genç de açık öğretim fakültesindeki bölümlere girdi Kazanamayanlara ek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Ek Yerleştirme Sonucları 2019 2019 Ek Yerleştirme sonucları OSYM'den yapılan acıklamada, 2019OSYS ek yerleştirme işlemlerinin tamamlandığı bildirildi, adayların ek yerleştirme sonuclarını OSYM'nin resmi internet sitesinden oğrenebilecekleri duyuruldu Adaylar, sonuclarını OSYM'nin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Oğrencilerin buyuk bir coğunluğunun merakla bekledikleri ek tercih klavuzu acıklandıOğrencilerin merakla bekledikleri ek tercih kılavuzu ve boş kontenjanları acıklandı ALT :wwwupluploads1osym318721osym31872ALT OSYM kendi sitesinde adaylar icin yaptığı acıklamada adayları bilgilendirmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
oss ek başvurusu olur mu Cevap: oss ek başvuru 20192019 oğretim yılı icin merkezi yerleştirmede boş kalan, yerleştirilen adayların kayıt yaptırmaması nedeniyle boşalan ve 2019OSYS Yuksekoğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu yayımlandıktan sonra acılan yuksekoğretim programlarının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
2019 Ek Yerleştirme Tercih Şartları nelerdir lutfen bu konuda bilgi verirmisiniz Cevap: ek tercih şartları neler Ek yerleştirme kontenjanlarına yerleştirme yapılırken, 2019 Oğrenci Secme ve Yerleştirme Sistemi Kılavuzu ve 2019OSYS Yuksekoğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunda yer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,475Konular
981,231Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt