Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ekin Türkmen ile MüLakat

Ekin Türkmen ile MüLakat
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ekin Türkmen ile görüşme ekin türkmen boyu kaç ekin türkmenin boyu kaç türkmen boy türkmenin Yayınlandığı dönemde büyük alkış şampiyon 'Ekmek Teknesi' adlı dizi ile oyunculuğa 'merhaba' diyen ve peşinde sinema ve filmleri ile oyunculuktaki iddiasını sürdüren Ekin Türkmen, eğitimini de bu alanda sürdürüyor Ekmek Teknesi'nde Songül, Acı Hayat'ta Istek ve Keloğlan Kara Prens’e Aleyhinde filminde Külkedisi olarak çıktı karşımıza Şimdilerde romantik filmleri ile televizyonlarda doruk gösteriyor Yeni neslin öne meydana çıkan başarılı oyuncularından Ekin Türkmen'i yakından tanıyalım Ekin Türkmen’i biraz tanıyabilir miyiz? 1984 İzmir doğumluyum, 3 yıldır İstanbul’da yaşıyorum Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü 3 sınıfta okuyorum Çocuktum buraya geldiğimde, Osman Imtihan; “Bir dizi yapıyoruz, adı ‘Ekmek Teknesi’, oynar mısın? dedi Tamam dedim, topladım her şeyimi geldim buraya… Emrindeki ama bu kadar basit olmadı Ailem, yine de alışkındır bağımsızlık kız Ekin’e fakat, “Bu kadarı fazla dediler Bir buluşma yapıldı Biz iki kardeşiz, dahası kız kardeşim var Babam ve annem, bizi kararlarımızda hür bırakır fakat olumlu, olumsuz neler yaşayacağımızı da uzun uzun anlatırlar Onaylamasalar da yanımızdadırlar ve mecburen buraya gelmeme takviye oldular Hala telefonda ağlar babam ‘gelmiyor musun?’ diye Osman Imtihan’la nasıl tanıştınız? İzmir’li modacı Ertan Kayıtken fazla sevdiğim özel insanlardan birisidir Beni çok beğenirdi ve bir ışığım olduğuna inanırdı, onun aracılığı ile oldu Peki tanıştırılacağınız vakit oyunculuk aklınızda var mıydı? Hayır yoktu Eğlenceli olabilir diye düşünmüştüm, oysa ilk olarak çok keyifliydi Ta oysa konservatuvara girene değin Ne vakit ki okula girdim, “Ben ne yapıyorum dedim Çok şiddet bir işe kalkışmışım, fakat kanıma şimdiden karışmıştı ve o keyif, endişeye dönüştü en sonunda “ben beceremiyorum dedim Tam o sıralarda Akıllı Demirkubuz bir film teklifinde bulundu, konuştuk uzun uzun Fazla mutlu ve ümitli bir şekilde ayrıldım oradan ve “yapacağım bu işi dedim O zamanlar eğlenceli diye başladığınız bu işin ciddiyetine anında varmışsınız Sizi yönlendiren oldu mu? Rehberlik Etmek değil lakin çalıştığım ekipte Sermin Hürmeriç, Savaş Dinçel, Ay Işığı Bayri gibi çok özel insanlar vardı ve bana oyunculuğun nasıl ciddi bir iş olduğunu, nasıl bir disiplin gerektirdiğini gösterdiler Benim olayın ciddiyetini kavramama neden oldular ve eğitimini almaya karar verdim Demek ancak oyunculuk bundan böyle geçici bir heves yok, kararlı olduğunuz iş oldu? Evet, başarılı bir oyuncu elde etmek istiyorum Son dönemde neler yapıyorsunuz? Çalışmalarınız nasıl gidiyor?Son dönemde yayınlanan filmleri dışında 'Acı Hayat' devam ediyor Tatil dönemi bittikten sonra yeniden çekimlere başlayacağız Çok uyumlu bir ekiple çalışıyoruz ve büyük keyif alıyorum Diğer hedefleriniz var mı? Şöyle söyleyebilirim, hedefim 2010 yılında şurada elde etmek veya burada olmak gibi sınırlar kapsamında yok Her gün kendimi geçmek, öğrenmek, öğrenmek öğrenmek… Dizilerle oyunculuğunuzu geliştirebileceğinize inanıyor musunuz?O yunculuk yolda giderken bile birilerini gözlemleyerek geliştirilebilecek bir şey Benim için her şey bir malzemedir Hepsini cebime koyuyorum Gerektiğinde kullanıyorum Türk Sineması’nın son durumunu değerlendirir misiniz bir oyuncu olarak? Oyuncu olarak bir sürü projenin olması çok sevindirici Abdullah Oğuz, Çağan Irmak, Fatih Akın, Zeki Demirkubuz, Ferzan Özpetek gibi yönetmenlerin filmlerinin daha çok olması oyuncu olarak da izleyici olarak da sevinç verici olurdu Bugüne dek hemen hemen tüm Türk filmlerini izleyen iyi bir izleyici olarak tüm Türk filmlerinin izlenmesini diliyorum Her ne kadar düşük bütçelerle bir şeyler yapılmaya çalışılsa da Türk Sineması’nı fazla başarılı buluyorum Hele dahası Hollywood filmleri bütçelerine sahip olsa Türk yapımcılar, kim bilir neler yapılır neler! Çünkü çok değerli senaristler, yönetmenler ve oyuncular var Türkiye’de Bunun için de izleyici Türk sinemasına gitgide artarak yardım vermeli Spor ve dansla aranız iyi Oyunculuğunuza katkısı oluyor mu? Çocukluğum baştan başa spor ve dansla uğraştım Caz dans yapan bir gurubumuz vardı, tango yapıyorum dahası uzun süre buz pateni yaptım Oyunculukta her şey bir artıdır Oyunculukta kaide tanır mısınız? Projelerde fazla seçiciyim zaten, kurallarım var, onları yıkacak değin değerli bir proje olursa bilemem tabii Bertolucci teklif ederse kurallarım var demem : )) En beğendiğiniz yerli yabancı oyuncular? Kiminle aynı projede yer elde etmek istersiniz? Bennu Yıldırımlar, Sanem Çelik, Engin Günaydın, Uğur Yücel, Şener Neşe Saçan , Bülent Belli Yarar, Marlon Brando, Julitte Binoche, Johnny Deep, Eva Green, John Malcovich ilk aklıma gelenler Bennu Yıldırımlarla oynamayı fazla isterim Teknoloji ile aranız nasıl? İnterneti kullanıyor musunuz? Fena yok… İnterneti kullanıyorum lakin chat veya oyun için yok msn’de bile 15 dakika sabredebiliyorum Başlıca haber olmak ve araştırmak için kullanıyorum, gazete okumuyorum internetten peşine düşüp takip ediyorum Türkiye’de merak ettiğiniz şehirler var mı? En sevdiğiniz büyük kasaba hangisi?Doğuyu merak ediyorum ve seviyorum Mardin bilhassa Çalışmadığınız zamanlarda yapmaktan keyif aldığınız şeyler nelerdir? Arkadaşlarımla birlikte olmayı seviyorum, yalnızken yazıyorum, bir şeyler okuyorum, evde film izliyorum, uyuyorum bol bol Süre geçirmekten hoşlandığınız özel mekanlar var mı? Dışarı çıktığınızda nerelere gidersiniz? Evde olmayı çok seviyorum arkadaşlarımla, evcilik gibi ben onlarda onlar bende Gece çıktığım süre Mojo ve Babylon tercihim Ara Sıra Ara Cafe, Smyrna çoğunlukla Beyoğlu diyebiliriz Modayı takip eder misiniz? Bakım yaptırma konusundaki düşünceleriniz nedir? Modayı peşine düşüp takip etmem hatta korku ederim! Bakım konusunda titizimdir özelikle cilt, çünkü her gün makyaj yapıyoruz, fazla yıpranıyor cildimiz En sevdiğiniz yemekler hangileridir? Sağlıklı bir beslenme için nelere dikkat ediyorsunuz? Lahana sarmasına bayılırım lakin annem yapmalı Bütün Türk yemeklerini çok seviyorum özellikle Ege zeytinyağlıları Çin, Meksika, İtalyan mutfağını da fazla severim Dinç beslenemiyorum İstanbul’da yalnız yaşamaya başladığımdan beri Ama asla kola içmem Hiç kilo probleminiz oldu mu? Kilonuzu gözetmek için özel bir şeyler yapar mısınız?Kilo problemim olmadı, genetik olarak doğum yapana dek kilo almıyoruz 38 bedenim hep Fazla abartırsam bir vakit gece yemiyorum yalnızca Perhiz mahsul tüketiyor musunuz? En sık tükettikleriniz hangileridir? Perhiz yerine getirmek için yok çünkü yapmıyorum, fakat tadı hoş o yüzden tüketiyorum Süre ayırdığınız için çok teşekkür ederiz  

858,475Konular
981,253Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt