Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ekin türkmen izmir'de kadın daha değerli' dedi

Ekin türkmen izmir'de kadın daha değerli' dedi
0
85

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ekin türkmen izmir'de kadın daha değerli' dedi 'İZMİR'DE KADIN DAHA DEĞERLİ' 1548614789 1548614789 ekinturkmenizmirdekadindahadegerlidedi5c4dfc898dda4ekinturkmenizmirdekadindahadegerlidedi5c4dfc898dda4 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberekinturkmen13ekim&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg KANAL D’NİN SEVİLEN LAKIN BİR BÖYLECE DA AĞLATAN DİZİSİ “MINIK KADINLARIN ELİF’İ EKİN TÜRKMEN, “İSTANBUL’UN MERKEZİNDEN BIRAZ ÇIKTIĞINIZ SÜRE TÜM BU OLAYLARIN REEL OLDUĞUNU GÖRÜYORSUNUZ DİYOR İzmir’de yaşadığı dönemlerde modacı Ertan Kayıtken’in kendisini Osman Imtihan’la tanıştırması sonucu oyunculuğa merhaba diyen ve ilk dizisi “Ekmek Teknesiyle televizyon seyircisinin beğenisini kazanan Ekin Türkmen, kısa sürede yapımcılar tarafından aranılan bir oyuncu oldu Oynadığı “Acı Hayat, “Soluk Soluğa, “Kısmetim Otel ve “Menekşe ile Halil dizilerinin ardından “Ufak Kadınlarda kamera karşısına geçen Türkmen, oyunculuk performansıyla dikkat çekiyor Kanal D’nin sevilen dizisi “Minik Kadınlarda anne ve babası ölen kardışların en büyük ablası Elif’i oynayan Türkmen, “Ben Elif dek sabırlı ve sakin değilim diyor Yaz sezonunda başlayan ve yeni yayınlama dönemine aralıksız nadir dizilerden biri “Ufak adınlar Dizinin bu dek beğenileceğini varsayım ediyor muydunuz? Dizinin seyirci kadar beğenileceğinden muhakkak emindim Öyle bir öngörüm olduğuna inanıyorum Şu asıl kadar oynadığım dizilerde bir kere yanıldım Bana gelen projelerin tutup tutmayacağını varsayım edebiliyorum Ben iyi bir televizyon izleyicisiyim Beğenip, beğenmediğim tüm programları izliyorum Halk neyi takip ediyor, hangi programları izliyor, ne tarz dizileri seviyor bütün bunları peşine düşüp takip ediyorum Reytingleri peşine düşüp takip ediyorum Bunları bildiğim için bana gelen projelerde senaryodan, kadrodan dizinin tutup tutmayacağı hakkında varsayım yürütebiliyorum Beş genç kız olarak kamera karşısındasınız İçlerinden en deneyimli ve tanınanı sizsiniz Projeye başlarken isimler konusunda endişeniz oldu mu? Fiilen popüler olmak televizyon için çok da albenili olmuyor hatta daha riskli bile oluyor Irk beğendikleri oyuncuları birtakım nedenlerden dolayı artı beklentiler içinde karşılayabiliyor Evet beş genç kız kamera karşısına geçtik Aramızda deneyimsiz isimler de vardı Natürel ancak bu beni endişelendirmişti Çünkü oyunculuk ortak bir şey lakin herkes fantastik yetenekli ve güzel oynuyor Genç ama harika yetenekliler Bilge karakterini oynayan Elif İşcan “Hayat Var adlı filmiyle Altın Portakal’a namzet Çoğunlukla kızlar birbirini çekemezler Bu okulda da böyledir, meslek ortamında da Sizin aranız nasıl? anlaşıyoruz Ben sette o nesil mevzulara girmem Bugüne değin defalarca hırsız oyuncularla çalıştım Birbirini geliştiren, oyunculuğuma yardım eden kişilerle çalıştım Bana daima yardımcı oldular Ben de daha genç oyunculara öyle davranıyorum Bu koşul ya şanstan veya benden kaynaklanıyor Egosu yüksek bir insan değilim Abla gibi görüyorlar zaten beni Hande ile birlikte daha çok zaman geçiriyoruz Yaşlarımız birbirine daha yakın Diğerleri de ablaları gibi görüyorlar beni Danışacakları konularda soru soruyorlar Çok sevimli bir ilişkimiz var “Minik Kadınlar hazin bir dizi Oynarken zorlanıyor musunuz? Sokakta ahali sürekli “Sizi izlerken çok kötü oluyoruz, ağlıyoruz diyor Neredeyse her bölümde üzüntü ve gözyaşı var Gözyaşı Dökmek konusunda ilk ilk önce birazcik zorlansam da hemen gözyaşlarım kendiliğinden geliyor Kendinizi hikâyenin içinde hissettiğinizde o duyguyu vermeniz ve yakalamanız daha basit oluyor Anne babası ölmüş ve başlarına gelmeyen kalmamış beş genç kız Siz oynarken “Bu dek da olmaz diyor musunuz? Her bölümde öbür olaylar oluyor Ara Sıra çok şey yaşadığımızda böyle hissettiğimiz oluyor İstanbul’un merkezinden azicik çıktığınız vakit bütün bu olayların hakiki ve yaşanıyor olduğunu görüyorsunuz İstanbul fazla acayip ve tehlikeli bir şehir halkı Türkiye’nin yüzde sekseni böyle zorlama koşullar aşağı yaşıyor Kuzguncuk’ta oturuyorum ben Oturduğum yerden birkaç cadde ilerisine gittiğinizde öbür bir dünyayla karşılaşıyorsunuz Daha ağır dramlar yaşandığını görüyorsunuz Altı yıldır İstanbul’da yalnız yaşıyorsunuz İzmir’e dönmeyi hiç düşünüyor musunuz? Çok özlüyorum İzmir’i ama bundan böyle orada yaşayamam İstanbul’un temposuna alışkın bir insan bence hiçbir yerde yaşayamaz Her şey burada Gece dışarı çıktığında öbür bir hayat var İzmir’de gece 0100’den daha sonra hiçbir şey değil Bu yanıyla İstanbul fazla hoş öte yandan İzmir fazla gürültüsüz, sakin, mutlu ve sıcak insanlarla doymuş Trafik yok Kadınlar fazla rahat dışarıya dolaşabiliyorlar Kadınlar daha değerlidir İzmir’de Ancak İstanbul’un her uygun istediğiniz gibi giyinip rahatça gezemiyorsunuz İzmir’i daha fazla sevmeme karşın İstanbul’da yaşayacağım artık İzmir’den İstanbul’a geldiğinizde oyunculukla ilgili hayalleriniz bugün yaşadıklarınızın ardındaki miydi, yoksa ilerisinde miydi? id Ben plan yaparak yaşamıyorum 10 yıl daha sonra şu ödülü alayım, Oscar alayım gibi planlarım değil Benim tek düşüncem oyunculuğumu her geçen gün ilerletmek Her Zaman özgürce oynayabileceğim bir bölge, müşterek paslaşabileceğim oyuncular ve yönetmen düş ediyorum Çocuklar için obje tasarlıyor Iş haricen özel tasarımlar yapıyorsunuz Tasarımlarınız ne durumda, neler yapıyorsunuz? Gerçekte kendime vakit ayıramıyorum Boş olduğum zamanlarda tasarımlarımı yapıyorum Arkadaşım Neşe Ağaoğlu ile birlikte “Fol ve Yumurta diye bir marka yarattık Değişik obje ve tasarımlar yapıyoruz Bu tasarımların hepsi de çevreye sağduyu ürünler Bir kadeh tasarlıyorsam bunun bir mesajı, anlamı var şahsen yardım kurumlarıyla ortak araştırmalar yapan biriyim Bu marka tamamen takviye kurumlarıyla karşılıklı projeler üretiyoruz Bir kurum bizi arayıp “Sesimizi duyurmak istiyoruz dediğinde bir kampanya oluşturuyoruz Onlar için objeler tasarlıyoruz Bunu bir marka bazında yapıyoruz Tişört, kadeh, kova gibi öbür objeler tasarlıyoruz acilen birlikte çalıştığınız bir kurum var mı? Ben popüler ve göz önünde olan insanların takviye kuruluşlarıyla birlikte çalışmaları gerektiğini düşünüyorum Popüler isimler bir takım şeylere yardım verdiğinde daha çok ses getiriyor Ben de bu durumu böyle kullanmak istedim derhal Fol ve Yumurta olarak birkaç yardıma muhtaç okulla çalışıyoruz Onlara kütüphanelerini oluşturmaları için destek ediyoruz Kütüphane için öbür bir tasarım yapıyoruz Çevreye arkadaş, insan haklarıyla ilgili kitaplar vereceğiz okula En büyük isteğim birçok takviye kuruluşuyla bir araya gelip, yardıma muhtaç çocuklara yardımcı olmak Çocukların benim hayatımda öbür bir yeri var Sizin yaşınızdaki ünlü isimler yardım kuruluşları yerine daha fazla lüks arabalar alıp onlarla gezmek istiyorlar Tanınmak, bilinmek bağımsızlık kısıtlayıcı şeyler bir anlamda Ben özgürlüğüme çok düşkün bir insanım Tanınmak çok ilgimi çekmiyor Birinden ilgi bakmak fazla hoş lakin dezavantajları da var Sadece kendimle ilgili isteklerim yok Hiçbir şey yalnız olmuyor Paylaşmak istiyorsun Lüks otomobil, iri bir ev, yatlar, katlar eğer yalnızsan bir anlam taşımıyor Hayranlarım sete çiçek yolluyor Genç bir bayan olarak erkek hayranlarınızdan ne gibi tepkiler alıyorsunuz? Fazla garip ve güzel mesajlar alıyorum Sete çiçekler geliyor Bir hayranım evimi öğrenmiş, kapımın önüne aralıksız bir şeyler bırakıyor Fakat sıra dışı bir şart yaşanmıyor Ben şimdiye değin Savaş Dinçel’in kızı, Kenan İmirzalıoğlu’nun kardeşi, “Küçük Kadınların ablası rollerini oynadığım için erkek kadın ayrım etmiyor bir saygı durumu yaşanıyor aramızda “Dalga adlı oyunla genç yetenekler ödülünü aldınız Altın Portakal hayaliniz var mı? Evet birincil oyunum “Dalga ile genç yetenekler ödülünü aldık Bu sezon yeniden devam edeceğiz Her oyuncu onaylanmaktan, ödül almaktan keyif alır Ama benim pek bir hırsım değil açıkcası Çok mütevazı bir yapıya sahipsiniz Mesleğiniz gereği biraz hırslı olmanız gerekmiyor mu? Açgözlülük benim hayata bakışıma zıt Ben olması gerekenin, olması gerektiği vakit olacağına inanıyorum Yeteneksiz olup hırsı yüzünden başarılı olan birini hiç görmedim Olsa bile bu kısa süreli bir popülerlik getirir o kadar İlerleyerek, öğrenerek yeniden can vermek manâlı olan Eğer kendinizde olan yeteneği biliyorsanız, ancak ben bu anlamda kendime güveniyorum, zaten o popülerlik en sonunda gelecektir Anın keyfini dışında tutmak benim için fazla daha önemli Evvelden başrol değildim haftada iki üç gün çalışıyordum acilen haftanın altı günü setteyim Hepsinin bambaşka bir keyfi var Yeteneğimi biliyorum ve dürüst adımlar atıp kendimi geliştiriyorum