Ekin Turkmen Biyografisi Resimleri
Dizi ve sinema oyuncusu Ekin Turkmen, Halic Universitesi Tiyatro Bolumu mezunudur Turkmen, 2002 yılında Ekmek Teknesi adlı dizisinde yer alarak ilk televizyon dizisi deneyimini yaşadı Dizinin bitmesinin ardından Nefes Nefese, Acı Hayat, Kısmetim Otel, Menekşe ile Halil ve Kucuk Kadınlar isimli televizyon dizilerinde yer aldı
Ayrıca Keloğlan Karaprens'e Karşı ve Son Ders: Aşk ve Universite adlı sinema filmlerinde oynadı Kucuk Kadınlar dizisinden Amerika'da eğitim alacağı icin senaryo gereği olerek ayrıldıOyuncu son olarak Adanalı dizisinde Pamuk'ucanlandırdı
imagesekinturkmenkimdirresimleri5af8ff0c087a3
imagesekinturkmenkimdirresimleri5af8ff0d174fc
imagesekinturkmenkimdirresimleri5af8ff0e22c4b
imagesekinturkmenkimdirresimleri5af8ff0f39ea9
imagesekinturkmenkimdirresimleri5af8ff1042f8b
imagesekinturkmenkimdirresimleri5af8ff1162463
imagesekinturkmenkimdirresimleri5af8ff126eeb4
imagesekinturkmenkimdirresimleri5af8ff1389ec6
imagesekinturkmenkimdirresimleri5af8ff149c53b
Ekin Turkmen Biyografisi Resimleri
Dizi ve sinema oyuncusu Ekin Turkmen, Halic Universitesi Tiyatro Bolumu mezunudur Turkmen, 2002 yılında Ekmek Teknesi adlı dizisinde yer alarak ilk televizyon dizisi deneyimini yaşadı Dizinin bitmesinin ardından Nefes Nefese, Acı Hayat, Kısmetim Otel, Menekşe ile Halil ve Kucuk Kadınlar isimli televizyon dizilerinde yer aldı
Ayrıca Keloğlan Karaprens'e Karşı ve Son Ders: Aşk ve Universite adlı sinema filmlerinde oynadı Kucuk Kadınlar dizisinden Amerika'da eğitim alacağı icin senaryo gereği olerek ayrıldıOyuncu son olarak Adanalı dizisinde Pamuk'ucanlandırdı
imagesekinturkmenkimdirresimleri5af8ff0c087a3
imagesekinturkmenkimdirresimleri5af8ff0d174fc
imagesekinturkmenkimdirresimleri5af8ff0e22c4b
imagesekinturkmenkimdirresimleri5af8ff0f39ea9
imagesekinturkmenkimdirresimleri5af8ff1042f8b
imagesekinturkmenkimdirresimleri5af8ff1162463
imagesekinturkmenkimdirresimleri5af8ff126eeb4
imagesekinturkmenkimdirresimleri5af8ff1389ec6
imagesekinturkmenkimdirresimleri5af8ff149c53b
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.