iltasyazilim
FD Üye
Özellikle kalabalık olmayan evlerde, alınan ekmek bayatlamadan bitmez Ekmek bayatladığında akla ilk olarak ekmeği kızartarak tüketmek gelir
Tabii kızarmış ekmeğin de tadı bir başka ama ekmeği yeni alınmış gibi, taze taze tüketmek istiyorsanız bu yöntemi mutlaka denemelisiniz!
Ekmeği ıslatıp fırına verin
İlk önce, ekmeğin ön ve arka tarafını akan sudan hızlıca geçirin Sonra ıslanan ekmeği alüminyum folyoya sıkıca sarın Folyoya sardığınız ekmeği önceden ısıtılmamış, soğuk fırına koyun ve fırını 150 dereceye ayarlayın 12 – 15 dakika sonra çıkarın Ekmeğin ilk günkü tazeliğinde olduğunu göreceksiniz
Bu yöntemle ekmeği hep taze olarak tüketebileceksiniz
Tabii kızarmış ekmeğin de tadı bir başka ama ekmeği yeni alınmış gibi, taze taze tüketmek istiyorsanız bu yöntemi mutlaka denemelisiniz!
Ekmeği ıslatıp fırına verin
İlk önce, ekmeğin ön ve arka tarafını akan sudan hızlıca geçirin Sonra ıslanan ekmeği alüminyum folyoya sıkıca sarın Folyoya sardığınız ekmeği önceden ısıtılmamış, soğuk fırına koyun ve fırını 150 dereceye ayarlayın 12 – 15 dakika sonra çıkarın Ekmeğin ilk günkü tazeliğinde olduğunu göreceksiniz
Bu yöntemle ekmeği hep taze olarak tüketebileceksiniz