iltasyazilim
FD Üye
Ekmek Pizzası Tarifi İçin Malzemeler
*1 ekmeğin yarısı
*56 dilim sucuk
*Tereyağı
*45 adet çekirdeği alınmış siyah zeytin
*2 adet halka doğranmış çeri domates
*1 sivri biber
*1 çorba kaşığı mısır ve ketçap
*34 dilim kaşar ya da dil peyniri
Ekmek Pizzası Tarifi Yapılışı Ekmeği paralel olarak keselim İsterseniz her iki tarafını da kullanabilirsiniz, ben sadece bir yanını kullandım Malzemeler tamamen istediğiniz kadar kullanılabilir Ekmeğe tereyağı sürelim Üzerine peynir be ketçap dışındaki malzemeleri dizip 180 derece fırında kızarana kadar pişirelim Tam indirmeden üzerine peynirleri dizelim ve tekrar fırında bekletelim Peynirler eriyince çıkarıp üzerine ketçap dökelim Afiyet olsun
*1 ekmeğin yarısı
*56 dilim sucuk
*Tereyağı
*45 adet çekirdeği alınmış siyah zeytin
*2 adet halka doğranmış çeri domates
*1 sivri biber
*1 çorba kaşığı mısır ve ketçap
*34 dilim kaşar ya da dil peyniri
Ekmek Pizzası Tarifi Yapılışı Ekmeği paralel olarak keselim İsterseniz her iki tarafını da kullanabilirsiniz, ben sadece bir yanını kullandım Malzemeler tamamen istediğiniz kadar kullanılabilir Ekmeğe tereyağı sürelim Üzerine peynir be ketçap dışındaki malzemeleri dizip 180 derece fırında kızarana kadar pişirelim Tam indirmeden üzerine peynirleri dizelim ve tekrar fırında bekletelim Peynirler eriyince çıkarıp üzerine ketçap dökelim Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.