iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
3 Soğan
1 Kahve Fincanı Margarin
1 Demet Taze Soğan
1 Somun Bayat Ekmek
1 lt Et Suyu
Tuz, Karabiber, Kekik
HAZIRLANIŞI
Soğanların kabuklarını soyup ince halkalar halinde doğrayın Soğanları daha kolay doğramak için büyük marketlerde satılan soğan doğrayıcılarını da kullanabilirsiniz
Dilerseniz büyük miktar soğan kullanılan yemek tariflerinde, yine büyük marketlerin derin dondurulmuş ürün reyonlarında bulabileceğiniz hazır küp doğranmış soğanlardan da yararlanabilirsiniz Büyük bir tencerede margarini eritip soğan halkalarını hafifçe kavurun
Taze soğanları yıkayıp ayıkladıktan sonra ince halkalar veya şeritler halinde doğrayın Ekmeği ince dilimler halinde doğrayın
Et suyunu kaynatıp bir miktar karabiber ve kekik ilave edin Evde hazır tavuk suyunuz yoksa, bunun yerine et suyu tabletleri de kullanabilirsiniz Tabletleri paketin üzerindeki tarife göre 1 lt tavuk suyu elde edebilecek biçimde hazırlayın
Ekmek dilimlerini daha önce ısıtılmış 4 servis tabağına paylaştırın Tabakları ısıtmak için fırını 150 dereceye ayarlayıp 12 dakika fırında bekletin Daha önce halkalar ve şeritler halinde doğradığınız taze soğanları üzerine serpin Çorbayı tabaklara paylaştırın
Üzerine soğan halkalarını ekleyip hemen servis yapın
Öneri: Dilerseniz çorbayı farklı ekmek çeşitIeriyle de hazırlayabilirsiniz
Örneğin köy ekmeği veya kepekli ekmek çorbaya uygun seçeneklerdir
Ayrıca çorbayı farklı baharatlarla tatlandırmayı deneyebilirsiniz Önerimiz kimyon, nane veya hintcevizi
3 Soğan
1 Kahve Fincanı Margarin
1 Demet Taze Soğan
1 Somun Bayat Ekmek
1 lt Et Suyu
Tuz, Karabiber, Kekik
HAZIRLANIŞI
Soğanların kabuklarını soyup ince halkalar halinde doğrayın Soğanları daha kolay doğramak için büyük marketlerde satılan soğan doğrayıcılarını da kullanabilirsiniz
Dilerseniz büyük miktar soğan kullanılan yemek tariflerinde, yine büyük marketlerin derin dondurulmuş ürün reyonlarında bulabileceğiniz hazır küp doğranmış soğanlardan da yararlanabilirsiniz Büyük bir tencerede margarini eritip soğan halkalarını hafifçe kavurun
Taze soğanları yıkayıp ayıkladıktan sonra ince halkalar veya şeritler halinde doğrayın Ekmeği ince dilimler halinde doğrayın
Et suyunu kaynatıp bir miktar karabiber ve kekik ilave edin Evde hazır tavuk suyunuz yoksa, bunun yerine et suyu tabletleri de kullanabilirsiniz Tabletleri paketin üzerindeki tarife göre 1 lt tavuk suyu elde edebilecek biçimde hazırlayın
Ekmek dilimlerini daha önce ısıtılmış 4 servis tabağına paylaştırın Tabakları ısıtmak için fırını 150 dereceye ayarlayıp 12 dakika fırında bekletin Daha önce halkalar ve şeritler halinde doğradığınız taze soğanları üzerine serpin Çorbayı tabaklara paylaştırın
Üzerine soğan halkalarını ekleyip hemen servis yapın
Öneri: Dilerseniz çorbayı farklı ekmek çeşitIeriyle de hazırlayabilirsiniz
Örneğin köy ekmeği veya kepekli ekmek çorbaya uygun seçeneklerdir
Ayrıca çorbayı farklı baharatlarla tatlandırmayı deneyebilirsiniz Önerimiz kimyon, nane veya hintcevizi