iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
4 Dilim Tost Ekmeği
4 Adet Antrikot
4 Dilim Çedar Peyniri
12 Çorba Kaşığı Tereyağı
1 Kase İnce Kıyılmış Dereotu
Yemeğin Tarifi
Öncelikle mantarları yıkayıp,15 dakika limonlu suda bekletinDört parçaya kesip teflon tavaya koyunÜzerine bir tutam tuz serpin
Mantarlar suyunu bırakıp çektikten sonra tavaya yarım çorba kaşığı tereyağı ve ince kıyılmış 1 kase dereotunu ekleyinBirkaç dakika daha pişirin
Başka bir tavada antikotları kısık ateşte kendi yağıyla kızartınAntrikotlar kızardıktan sonra tavada kalan etin yağına ekmekleri batırınDaha sonra ekmeklerin üzerine antrikot ,mantar sote ve en üste de çedar peynirini koyun
Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında 15 dakika pişirin,servis yapın
4 Dilim Tost Ekmeği
4 Adet Antrikot
4 Dilim Çedar Peyniri
12 Çorba Kaşığı Tereyağı
1 Kase İnce Kıyılmış Dereotu
Yemeğin Tarifi
Öncelikle mantarları yıkayıp,15 dakika limonlu suda bekletinDört parçaya kesip teflon tavaya koyunÜzerine bir tutam tuz serpin
Mantarlar suyunu bırakıp çektikten sonra tavaya yarım çorba kaşığı tereyağı ve ince kıyılmış 1 kase dereotunu ekleyinBirkaç dakika daha pişirin
Başka bir tavada antikotları kısık ateşte kendi yağıyla kızartınAntrikotlar kızardıktan sonra tavada kalan etin yağına ekmekleri batırınDaha sonra ekmeklerin üzerine antrikot ,mantar sote ve en üste de çedar peynirini koyun
Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında 15 dakika pişirin,servis yapın