YASAMA YÜRÜTME SİYASET
1- Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Akkent Spor Kompleksi'nde düzenlenecek Bisiklet Dağıtım Töreni ile Festival Park'ta gerçekleştirilecek Gastroantep Festivali'nin açılışına katılacak.
(Gaziantep /15.00/19.00)
2- Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Kentsel Dönüşüm Eylem Planı"nı kamuoyuna açıklayacak.
(İstanbul/11.00)
3- Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bakanlıkları arasındaki iş birliği protokolünün Milli Kütüphane Konferans Salonu'nda düzenlenecek imza törenine katılacak.
(Ankara/10.00)
EKONOMİ
1- Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası 10. Yıl Daveti'ne katılacak.
(İstanbul/17.00)
2- Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Bakanlık ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) arasındaki iş birliği protokolünün imza törenine iştirak edecek.
(Ankara/14.00)
3- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Türkiye'de Yolcu Taşımacılığı Hizmetlerinin Erişilebilirliği Projesi Harekete Geçme Çalıştayı"na katılacak, Valiliği, Büyükşehir Belediyesini ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek.
(Erzurum/11.00/14.00/14.30/15.00)
4- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Para Politikası Kurulu Toplantısı'nda faiz kararını açıklayacak.
(Ankara/14.00 )
5- TCMB, haftalık para ve banka istatistiklerini duyuracak.
(Ankara/14.30)
6- TÜİK, haziran ayı hayvansal üretim istatistiklerini açıklayacak.
(Ankara/10.00)
DÜNYA DİPLOMASİ
1- Suriye iç savaşındaki gelişmeler izleniyor.
(Halep/İdlib/Haseke/Rakka)
GÜNCEL
1- UNESCO Yürütme Kurulu Üyesi Ülkeler Milli Komisyonları İstişare Toplantısı gerçekleştirilecek.
(İstanbul/09.30)
2- FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde Akıncı Üssü'deki eylemlere ilişkin 475 sanığın yargılanmasına Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edilecek.
(Ankara/09.30)
3- Çocukları dağa kaçırılan ailelerin HDP İl Başkanlığı önündeki oturma eylemine ilişkin gelişmeler takip ediliyor.
(Diyarbakır)
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.