Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekonomi ve siyaset gündemi- 23 Mart 2020

Ekonomi ve siyaset gündemi- 23 Mart 2020
0
39

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
2250692_720x360.jpg

1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde "Kovid-19" gündemli basın açıklaması yapacak.

(Ankara/13.00)

EKONOMİ

1- TÜİK, mart ayı Tüketici Güven Endeksi ile ocak ayı katı yakıtlar istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

2- Hazine ve Maliye Bakanlığı, 2 yıl vadeli, 6 ayda bir kupon ödemeli, sabit kuponlu devlet tahvilinin yeniden ihracını yapacak.

(Ankara)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) dünyada yayılmasına ilişkin gelişmeler ve Türkiye'de alınan tedbirler takip ediliyor.

GÜNCEL

1- Yüz yüze eğitime verilen 1 haftalık aranın ardından ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için TRT-EBA TV ile Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden "uzaktan eğitim" dersleri başlayacak.

(09.00)

AA

Similar threads

1- Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Anadolu Ajansı Özel Yayını'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak. (Ankara/11.00)     EKONOMİ 1- TÜİK, şubat ayı Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi'ni açıklayacak. (Ankara/10.00) 2- Hazine ve Maliye Bakanlığı, TÜFE'ye endeksli ve 6...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Ekonomi ve siyaset gündemi - 22 Mart 2020 GÜNCEL 1- Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) dünyada yayılmasına ilişkin gelişmeler ve Türkiye'de alınan tedbirler takip ediliyor. (Fotoğraflı-Görüntülü) ÖZEL HABER 1- Yüz yüze eğitime verilen 1 haftalık aranın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
EKONOMİ 1- TÜİK, nisan ayı enflasyon verilerini açıklayacak. (Ankara/10.00) 2- Hazine ve Maliye Bakanlığı, 13 ay vadeli kuponsuz devlet tahvilinin yeniden ihracını yapacak. (Ankara) GÜNCEL 1- Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) dünya genelinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
- Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un katılımıyla toplanacak. Bakanlar Koca ve Selçuk, toplantı sonrası ortak açıklama yapacak. (Ankara/13.30/19.15) YASAMA YÜRÜTME SİYASET 1- TBMM Genel Kurulu, gündemindeki konuları ele almak üzere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde yapılacak Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı'nın ardından basın toplantısı düzenleyecek. (Ankara/13.00) EKONOMİ 1- Türkiye İstatistik Kurumu, Ocak-Mart 2020 dönemine ilişkin yapı izin istatistiklerini açıklayacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
858,497Konular
982,553Mesajlar
30,289Kullanıcılar
rogeneSon üye
Üst Alt