Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekonomide Tansu Çiller İddiası: 'Dümenin Arkasında Ben Varım, Nebati Beni Sık Sık Ziyaret Ediyor'

Ekonomide Tansu Çiller İddiası: 'Dümenin Arkasında Ben Varım, Nebati Beni Sık Sık Ziyaret Ediyor'
0
87

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-a290046a395e52617fbab3e062afc271dd858f1d.jpg

İddiaya nazaran Tansu Çiller yakın etrafına 'Ekonomi konusunda dümenin ardında ben varım' diyor.

Yeniden siyasete döneceği haberleriyle gündeme gelen eski Başbakan Tansu Çiller'e ait yeni bir tez ortaya atıldı.

Korkusuz müellifi Ahmet Takan, Çiller'in iktisat siyasetlerinin ardındaki isimlerden biri olduğunu söylediğini öne sürdü.

Yazıdan bir kısım şöyle:

'Tekrar, faal siyaset sahnesine dönmeye pek istekli olan saray destekçisi Tansu Çiller, yakın etrafı ile sohbetlerinde şöyle diyormuş:

“Ekonomi konusunda dümenin gerisinde ben varım. Maliye Bakanı Nureddin Nebati sık sık beni ziyaret ediyor ve fikirlerimi alıyor. Ankara’da iktisat kurmaylarıyla yapılan toplantılara da katılıyorum.”

"Benim halkıma vereceklerim var"

Dahası var!.. Bir orta, Tansu Çiller’in parti kurarak yahut mevcut küçük partilerden birinin başına geçerek etkin siyasete soyunacağı konuşuluyordu. Hanımefendi, hevesinde hâlâ ısrarcıymış. Diyormuş ki; “Parti kurma fikrinde ısrarlıyım. Benim halkıma vereceklerim var.”

Kulis bilgisinin teyitli olduğunun altını kırmızı ile çizdikten sonra  takdiri, sulu-kuru-gazlı-elektrikli ve bunlar üzere dünya üzerinde var olan her şeyden zamkolik hale gelen sayın ahalimize bırakıyorum!..'