Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ekonomik faaliyetlerin sınıflandırılması

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Anapara
Iş gücü
Teknolojik gelişmeler
Tarımsal faaliyetler
Sanayinin etkisi
Yayılma faaliyetleri üstünde etkin olan bir takım beşeri faktörler
Ulaşım yolları
Irtibat teknolojileri
Çağdaş pazarlama teknikleri
Anapara birikimi
İnsan kaynakları
Ikâmetgâh özelliklerinin etkisi
Tüketim faaliyetleri üstünde etkin olan bir takım beşeri faktörler
Esas ihtiyaçlar
Tanıtım ve reklam
Kitle iletişim araçları
Moda
Kazanç düzeyi *

Similar threads

Ekonomik faaliyetlerin sınıflandırılması Sermaye İş gucu Teknolojik gelişmeler Tarımsal faaliyetler Sanayinin etkisi Dağıtım faaliyetleri uzerinde etkili olan bazı beşeri faktorler Ulaşım yolları İletişim teknolojileri Modern pazarlama teknikleri Sermaye birikimi İnsan kaynakları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Ekonomik Faaliyetlerin Sınıflandırılması hakkında veri Ekonomik Faaliyetlerin Sınıflandırılması nasıl olur Idareli Etkinlikler nasıl sınıflandırılır Ekonomi: İnsanların geçimlerini sürdürmek ve daha iyi yaşam şartlarına kavuşmak için yaptıkları her türlü imal, dağılım, pazarlama ve tüketim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Ekonomik Faaliyetlerin Sınıflandırılması hakkında bilgi Ekonomik Faaliyetlerin Sınıflandırılması nasıl olur Ekonomik Faaliyetler nasıl sınıflandırılır Ekonomi: İnsanların gecimlerini surdurmek ve daha iyi yaşam şartlarına kavuşmak icin yaptıkları her turlu uretim, dağıtım, pazarlama ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Lys 4 Konu Dağılımı nedir Lys 4 Konuları Lys 3 Konularına ilaveten Lys 4 aşağıdaki konularıda kapsar LYS Tarih Konuları GENEL TÜRK TARİHİ Birincil Türk Devletleri Türk İslam Devletleri Türkiye (Anadolu) Tarihi OSMANLI TARİHİ Beylikten Devlete (00 ) Dünya Gücü: Osmanlı Devleti (...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
ülkemizin ekonomik faaliyetleri II Dünya Savaşı ’ndan sonraki süreçte yüksek ivmeli bir değişim sürecine giren dünya ekonomik ve siyasal sistemleri, değişimi tetikleyen kaynak güçlerle birlikte, tüm toplumlarda keza aynı hem de özgünfarklı etkiler ve ürünler yaratmaktadır ardışık eşsiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt