Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ekonomik faaliyetlerin sınıflandırılması

0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

Sermaye
İş gucu
Teknolojik gelişmeler
Tarımsal faaliyetler
Sanayinin etkisi
Dağıtım faaliyetleri uzerinde etkili olan bazı beşeri faktorler
Ulaşım yolları
İletişim teknolojileri
Modern pazarlama teknikleri
Sermaye birikimi
İnsan kaynakları
Yerleşim ozelliklerinin etkisi
Tuketim faaliyetleri uzerinde etkili olan bazı beşeri faktorler
Temel ihtiyaclar
Tanıtım ve reklam
Kitle iletişim aracları
Moda
Gelir duzeyi

Similar threads

Ekonomik faaliyetlerin sınıflandırılması Anapara Iş gücü Teknolojik gelişmeler Tarımsal faaliyetler Sanayinin etkisi Yayılma faaliyetleri üstünde etkin olan bir takım beşeri faktörler Ulaşım yolları Irtibat teknolojileri Çağdaş pazarlama teknikleri Anapara birikimi İnsan kaynakları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Ekonomik Faaliyetlerin Sınıflandırılması hakkında bilgi Ekonomik Faaliyetlerin Sınıflandırılması nasıl olur Ekonomik Faaliyetler nasıl sınıflandırılır Ekonomi: İnsanların gecimlerini surdurmek ve daha iyi yaşam şartlarına kavuşmak icin yaptıkları her turlu uretim, dağıtım, pazarlama ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Ekonomik Faaliyetlerin Sınıflandırılması hakkında veri Ekonomik Faaliyetlerin Sınıflandırılması nasıl olur Idareli Etkinlikler nasıl sınıflandırılır Ekonomi: İnsanların geçimlerini sürdürmek ve daha iyi yaşam şartlarına kavuşmak için yaptıkları her türlü imal, dağılım, pazarlama ve tüketim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Turkiye neden 7 bolgeye ayrılmıştır Turkiye Cumhuriyeti birinci Coğrafya Kongresi tarafından 1941 yılında toplam 7 bolgeye ayrılmıştır 1 Akdeniz Bolgesi 2 Doğu Anadolu Bolgesi 3 Ege Bolgesi 4 Guneydoğu Anadolu Bolgesi 5 İc Anadolu Bolgesi 6 Marmara Bolgesi 7 Karadeniz Bolgesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Doğal Kaynaklar ve Kalkınma, Doğal Kaynakların sınıflandırılması, Doğal Kaynaklar ve Ekonomi Doğada kendiliğinden oluşmuş,insan aklı ve tekniğinin urunu olmayan,meydana gelme aşamalarında insanın herhangi bir rolunun olmadığı butun zenginlik kaynakları doğal kaynak olarak adlandırılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,496Konular
981,675Mesajlar
29,761Kullanıcılar
FFvenomSon üye
Üst Alt