Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekonomik sıkıntılar yaşayan Oryantal Didem Kınalı lüks cipini satışa sundu!

Ekonomik sıkıntılar yaşayan Oryantal Didem Kınalı lüks cipini satışa sundu!
0
49

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
oryantel_didem_de_isyan_etti_e_devlet_uzerinden_yardim_basvurusu_yaptim_1622538001_543.jpg

Çalışmamasına karşın 20 bin TL kadar vergi ödenmesi istenen oryantal Didem, mağduriyetini lisana getirerek devlet büyüklerinden yardım istemişti. Şimdilerde ise Kınalı, cipini satışa çıkardı.

Geçmişte yapılan bir röportajda elektrik ve kira faturalarını ödeyemediğinden ötürü e-devlet müracaatında bulunan oryantal Didem Kınalı, şimdi işe başlamadığını ve bu sebepten ötürü cipini sattığını duyurdu.

Oryantal Didem, ekonomik meseleler yaşadığı için cipini satmak istediğinden ötürü bir oto galerisine bıraktığını lisana getirdi. 2012 model Land Rover cipin 485 bin TL'ye satışa çıkarıldığı öğrenildi.

Yıllar öncesinde İbrahim Tatlıses'in programında yaptığı dans performanslarıyla ünlenen oryantal Didem, köpeğini hava aldırmak için dışarı çıktığında basın mensuplarına denk geldi. Covid önlemlerinden ötürü mağduriyetini lisana getiren Didem, yaşadıklarını şu sözlerle anlatmıştı:

"KİRA VE FATURALARIM ÖDENSİN DİYE E-DEVLET ÜZERİNDEN MÜRACAAT YAPTI

"Çok güç günlerden geçtiğini söyleyen oryantal Didem, "Arkadaşlar 1 yıldır para kazanamıyorum. E-Devlet üzerinden konutumun kirası ve faturalarımın ödenmesi için müracaat yaptım ancak geri dönmediler. Sağ olsun menajerim Haluk Şentürk bana yardım etti" 

Geçen sene açtığı dans okulunu pandemiden ötürü kapatmak durumunda olan Didem, "Zor durumdayım. Hiç gelirim yok. Allah sonumuzu hayreylesin" dedi.