Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekonomik Ve Çok Lezzetli Meyve Suyu

Ekonomik Ve Çok Lezzetli Meyve Suyu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ekonomik Ve Çok Lezzetli Meyve Suyu Tarifi İçin Malzemeler

*15 kayısı
*2 şeftali
*1 bardak şeker (isterseniz tadına bakıp arttırabilirsiniz)
*1 paket vanilya
*1 tutam tuz
*Yaklaşık 3 litre su (yoğunluğunu nasıl seviyorsanız 25 litre arası tadına bakarak koyun)

Ekonomik Ve Çok Lezzetli Meyve Suyu Tarifi Yapılışı Sıcak yaz günlerinde içini ferahlatacak, tadınıza tat katacak bu tarifi eğer kayısı ve şeftali severlerdenseniz mutlaka deneyin derim Dışarıdan alınan meyve sularının koladan bile daha fazla para israfı olduğunu bilmenizi isterim; suyu başka gıdalar için hammadde olacak şekilde sıkılan meyvelerin çöpe atılmalık değersiz posa ve sterilize edilmemiş kabuklar tekrar glukoz ve su ile kaynatılıp öğütülüyor ve süzülüyor, biz de o büyük büyük %100 meyve yazan şişelere aldanıp o sağlıksız ve adeta bizi değersiz yerine koyan şeylerin litresine 510 tl veriyoruz Evde mevsim meyvelerinin doğadan gelen lezzetli ve sağlıklı şekerlerini kullanarak vitamini bol ve koruyucusuzglukozsuzaspartamsızboyasız ve daha bir çok kimyasal maddeyi bünyemize almadan çok sağlıklı ve bereketli içecekler hazırlayabiliriz Lütfen sizi, kendi paranızla zehirleyenlere istediklerini vermeyin Geçelim tarife, bildiğiniz üzere herkesin özellikle içeceklerde yoğunluk ve şeker beğenisi aynı olmuyor o nedenle ben kendi yaptığım ve kendi beğendiğim, orta koyulukta ve bana göre çok da fazla tatlı olmayan versiyonunu paylaşacağım; lütfen siz su ve şeker eklemelerinizde tadım yaparak kendi zevkinize uygun bir oran yakalayın Şeftali ve kayısıları olgunlarından hatta hafif yumuşaklarından seçerseniz daha tatlı ve lezzetli bir içecek hazırlarsınız unutmayın Meyveleri bol suyla yıkayın ve kabaca doğrayıp büyükçe bir tencereye aktarın Üzerine şeker ve vanilyayı ekleyin, meyvelerin üzerine 3 parmak çıkacak kadar da suyu ekleyip, tuzunu da katıp karıştırın ve kaynamaya bırakın Şeftaliler iyice yumuşayınca (bu noktada kayısı zaten yumuşak olduğu için şeftaliyi referans alacağız) ki ortalama 10 dakika kaynama gibi oluyor bu, ocağın altını kapatın ve 510 dakika dinlendirin Ardından bir el blenderıyla karışımı iyice pürüzsüz hale getirin ve derince bir kaba süzgeçle süzün Süzülen konsantre meyve suyunuzun üzerine damak zevkinize göre soğuk su ekleyin ve şişeleyin Ben bu aşamada 23 litre su kullandım Bu şekilde 4 5 şişe meyve suyu elde ettim Deneyeceklerin şimdiden eline sağlık

858,496Konular
982,415Mesajlar
30,228Kullanıcılar
batalmiracSon üye
Üst Alt