Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekonomist, Bu 2 Altcoin’de Parabolik Patlama Bekliyor!

Ekonomist, Bu 2 Altcoin’de Parabolik Patlama Bekliyor!

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
raoul-pal-1.jpg

Makro gurusu Raoul Pal, akıllı sözleşme platformu Solana (SOL) ve stablecoin odaklı Blockchain ödeme sistemi Terra’nın (LUNA) 2016’daki Ethereum’a benzer parabolik fiyat yörüngesini takip edebileceğini söylüyor. Pal’ın altcoin analizleri Metcalfe yasasına dayanmaktadır. İşte parabolik fiyat tahminleri…

Raoul Pal: Metcalfe yasası Ethereum için 20.000 dolar öngörüyor

Pal, Real Vision ile ilgili yeni bir röportajda, ağ etkilerinin döngüsel doğası nedeniyle Ethereum’un şu anda Bitcoin’in (BTC) 2017 boğa döngüsünü yansıttığını açıklıyor:

…Metcalfe yasasını keşfetmeye başladığımda, Ethereum’un tam olarak Bitcoin’in son döngüsünü takip ettiğini fark etmeye başlıyorum. Demek istediğim, gerçek zamanlı olarak Bloomberg’im var ve oranlama neredeyse işe yarıyor. Ve bu, Ethereum için 20.000 dolarlık bir döngü projeksiyonu veriyor. Bir kez daha, bunun gerçekten aşılacağını düşünüyorum.
Screen-Shot-2021-11-07-at-12.35.13-PM.png
Ağ etkileri ve Metcalfe yasası, bir sistem ne kadar çok kullanıcı ve katılımcıya sahipse, bir mal veya hizmetin o kadar değerli olduğu fikridir.

Eski Goldman Sachs yöneticisi, daha sonra aynı mantığı 2017 boğa piyasasından sonra başlatılan altcoin projeleri olan Solana ve Terra’ya uyguladığını söylüyor. Pal’a göre, hem SOL hem de LUNA, Ethereum’un ilk boğa döngüsünü takip ediyor. İşte analizleri:

Ama düşündüm ki, eğer Metcalfe Yasası hakkındaki mantığım doğruysa, o zaman daha sonra bahsedeceğimiz bu Katman-1’ler de uymalıdır. Ve tuhaf bir şekilde, Solana’nın son döngüde Ethereum’a karşı grafiği, Ethereum’un yeni atılım olduğu zaman. Aynen takip ediyor. Aynı şey Terra için de geçerli.
Screen-Shot-2021-11-07-at-12.39.38-PM.png
Raoul Pal’a göre altcoin benimsenme oranı ana itici güç oluyor

Kriptokoin.com olarak analizlerini paylaştığımız Makro Raoul Pal ayrıca, Bitcoin’in bile önceki benimseme döngülerini izlediğini ve BTC’nin boğa döngüsünün geri kalanını 2013’teki ilk rallilerine benzer şekilde gerçekleştirmesini beklediğini söylüyor. Pal, bu ağ etkilerinin kripto pazarlarının ana itici gücü olduğunu düşünüyor:

Farklı protokoller benimsendikçe, hepsi aynı şekilde davranıyor. Bitcoin, erken kitlesel benimseme döngüsünü tekrarlıyor . Yani, benim için bu çok ilginç. Ve yine, bunların mükemmel olmasını beklemiyorum, ancak ağ benimsemeyi bağlamsallaştırıyorlar, ki bence şu an için bu alandaki her şey, diğer bazı şeylere geçmeye başlayana kadar.

858,496Konular
981,870Mesajlar
29,907Kullanıcılar
Ahmet120938Son üye
Üst Alt