teknolojiuzmani
FD Üye
Real Vision CEO’su ve ünlü ekonomist Raoul Pal, metaverse dikkat çekerek hangi kripto projesinin zirveye çıkacağına dair yorumlarını paylaştı. Raoul Pal, bu metaverse coin projesine yatırım yaptığını açıkladı! Kriptokoin.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…
Raoul Pal, bu metaverse coin projesine yatırım yaptığını açıkladı!
Eski Goldman Sachs yöneticisi Raoul Pal, InvestAnswers ile yaptığı yeni bir röportajda, Sandbox’a (SAND) yatırım yaptığını açıkladı. Metaverse hakkında en çok neyi sevdiği sorulduğunda, Raoul Pal konuya yönelik şunları söyledi:
Hepsi mükemmel değil. Dünya Sandbox veya Decentraland üzerine mi kurulacak? Sanmıyorum. Uyum sağlayıp değişip farklı bir şey haline gelebilirler mi? Belki. Sandbox, bir ayda 20 kat arttığı için ikinci en büyük yatırımım oldu. Meta veriye şiddetle inanıyorum, ama orası bir yer değil. Bu bir tür dijital durum. Bu yüzden olduğu gibi oynamanın bir yolu olduğunu düşünmüyorum.
Kripto vizyoneri, sanal gayrimenkulün gerçek dünya mülkü kadar sıcak bir meta haline gelmeyebileceğini vurguladı. Raoul Pal konuya yönelik şunları söyledi:
Ayrıca dijital gayrimenkulün mülkiyetini düşünüyorum, metaverse deneyimine sahip olmak anlamına gelmiyor… Ben daha çok, Decentraland veya Sandbox’taki Snoop Dogg‘un yanında olduğu için insanların gayrimenkul satın aldığını düşünüyorum. Bu değerli mi, değil mi? Bence metaverse’de caddede dolaşıp, ‘Aman Tanrım, Snoop Dogg’un kapı komşusu!’ diyeceğimiz sıfıra yakın bir olasılık. Çünkü sanal dünya ve bu sizi bir yere götürüyor, ışınlanıyorsunuz. Öyleyse mahallede olmanın değeri nedir?
Sonuç olarak Raoul Pal, çeşitli metaverse projelerine uzun vadeli güven duymasa da önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum’un (ETH), hepsinin merkezindeki en güçlü bağlantılı yatırım gibi göründüğünü söylüyor. Raoul Pal konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:
Korkarım çok erkenciyiz. Bunu uzun süre tutmayacağım çünkü bunların doğru şeyler olduğuna inanmıyorum. Bu projelerin birçoğunu inceledim ve cevap şu: gerçekten bilmiyorum. Ancak kesin olarak bildiğimiz bir şey var: büyük olasılıkla şu anda Ethereum her şeyin merkezinde olacak. Ethereum şimdilik iyi bir proxy oluyor. Mükemmel değil, ama sorun değil.