Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ekran görünümü sorun var [yardım lütfen]

ekran görünümü sorun var [yardım lütfen]

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
vista sürücüm var 256 ekran kartı anakart üstünde cs 15 yükledim pc ye yükleyemedim sonra sildim yüklerken bişiler oldu rengi açtığımda solgun oldu neden olabilir ? resimde olan kare içine aldıgım öyle gösteriyor ve açınca izin istiyor benden neden olabilir yada bi zararı yada faydası varmı yoksa nasıl kaldırabilirim bi yardım eder misiniz
okuyan herkeze tşk ederim

Similar threads

vista sürücüm var 256 ekran kartı anakart üstünde cs 15 yükledim pc ye yükleyemedim sonra sildim yüklerken bişiler oldu rengi açtığımda solgun oldu neden olabilir ? resimde olan kare içine aldıgım öyle gösteriyor ve açınca izin istiyor benden neden olabilir yada bi zararı yada faydası varmı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
858,497Konular
982,125Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt