Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekran Kartı 3D Hatası Yardım Lütfen

Ekran Kartı 3D Hatası Yardım Lütfen
0
118

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar böyle bir hata alıyorum dewamlı
ekran kartının sürücüsünü yeni güncelleştirdim
sorun nerde olabilir?
şimdiden yardım için teşekkürler
http:img252**************img2523903ads1zec3

Similar threads

Dvr kayıt kartının driverini yükledim yaklaşık 6 ay hiç bir sıkıntı yokken son 34 gündür bilgisayarı dondurup resetlemeye başladı Mavi ekran hatası alıyorum 12 Tane kameram olduğu için 2 tane DVR kartı kullanıyorum Birisi WAPA 9808 Diğer SP 9808 Anlamadığım şu 6 aydır sıkıntı yokken neden birden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
BeyLer Ben BöyLe Bir Hata Alıyorum Araştırdım Ve Sonuç oLarak Ekran kartının oYunu Desteklemediği Sonucuna VardımAncak NormaLde (Benim DüşüncemLe) Benim Ekran Kartı İyi Ve Bu oyunu kaldıracak Durumda Ve Ayrıca Pc'yi 1 ay önce aLdım Yeni Ekran kartı aLmak Beni Maddi oLarak Sarsar Yardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Merhaba arkadaşlar Herzaman ki gibi pc mi actım ve oyuna girdim hafiften donmalar vardıSonra mavi ekran da nv4disp bu hatayı almaya başladım ekran kartı driver kurdugumda bu hatayı alıyorum suan driver fln yok tıkır tıkır calısıyor durup dururken olustu bu hata yardım edebilecek arkadaşlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt