Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ekran kartı acil yardım

ekran kartı acil yardım
0
115

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
anakartım msi k9vgmv 72 53 ( 2gb ram bellek) amd 200 ghz çift çekirdek işlemci sistemim bu şimdi ben bu pcye 1gb ekran kartı alsam uyum sağlarmı sistem kaldırırmı vede anakart yuvasına uyum sağlarmı ekran kartları standar yuvamı bılmıyorum yardım:S

Similar threads

anakartım msi k9vgmv 72 53 ( 2gb ram bellek) amd 200 ghz çift çekirdek işlemci sistemim bu şimdi ben bu pcye 1gb ekran kartı alsam uyum sağlarmı sistem kaldırırmı vede anakart yuvasına uyum sağlarmı ekran kartları standar yuvamı bılmıyorum yardım:S
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Merhaba değerli dostlarım Öncelikle teşekkür ediyorum Benim GIGABYTE GA970ADS3P anakartım var Daha önceden Powercolor R7 265 ekran kartı kullanıyordum Fakat değiştirmek istiyorum ekran kartımı ve Asus GTX 960 OC 4GB 128 Bit almaya karar verdim Sorum şudur; Anakartıma bu ekran kartı uyumlumudur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Merhaba değerli dostlarım Öncelikle teşekkür ediyorum Benim GIGABYTE GA970ADS3P anakartım var Daha önceden Powercolor R7 265 ekran kartı kullanıyordum Fakat değiştirmek istiyorum ekran kartımı ve Asus GTX 960 OC 4GB 128 Bit almaya karar verdim Sorum şudur; Anakartıma bu ekran kartı uyumlumudur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Arkadaşlar ekran kartı almayı düşünüyorumda uyum için tam olarak hangi bilgileri vermem gerektiğini bilmiyorumBende Everest programından gerekli olabilceğini düşündüğüm şeyleri yazdımAnkartımın destekleyebileceği bir ekran kartı önerirseniz sevirimBelki ileride RAM ' de alırımAma sanırım benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,496Konular
981,639Mesajlar
29,722Kullanıcılar
kurtlarSon üye
Üst Alt