Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekran Kartı alıcam! Tavsiyelerinizi bekliyorum..

Ekran Kartı alıcam! Tavsiyelerinizi bekliyorum..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
asus 9550 getd arıyorum 128 bit lik kart fakat türkiyede yok aynı kart ın sapphire markası var iş görür mü? ileride sürücülerinde sorun olursa oyun oynamak için firma yeni sürücü çıkarır mı? yardımcı olursanız sevinirim

Similar threads

slm arkadaşlar yeni bi sistem topluyorum ve 2 ekran kartı arasında seçim yapmakta zorlanıyorum yardımcı olursanız sevinirim düşündüğüm kartlar Sapphire Hd3870 DDR4 512Mb His Hd4670 Iceq DDR3 512Mb bu iki kartı uzun süredir inceliyorum 3870 sanırım biraz daha performanslı fakat 4670 de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Selam arkadaşlar Pentium 4 30 İşlemcili bir pc im var Anakartım Asus P4P800X bir anakarttır 1 GB Ram ile kullanıyorum 128 Mb ekran kartı düşük geldiği için yükseltmek istiyorumSizden bana agp bir ekran kartı tavsiyesi bekliyorum Öncelikle aklımda HD3850 modelinde 512 mb 256 bit bir ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
masaüstü bilgisayarımda turbocache özellikle fansız bir ekran kartım var aşırı ısınma sebebi ile artık ihtiyacımı karşılamıyor üzerinde soğutması olan bir ekran kartı almayı istiyorum çok maliyetli olmayan GİGABYTE G31MES2L (Gigabyte GAG31MES2L Intel G31ICH7 FSB 1600MHz(OC) DDR2 1066MHz(OC)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
1 ay önce inno 3d nvida geforce 1gb 128 bit ekran kartı aldım ama oyun oynarken aniden donuyor ver bütün renkler bir birine girmiş şekilde acılıyor ve oyundan cıkmak zorunda kalıyorum bu sorun bendemi yoksa pc demi kuzeniminde nvida ekran kartı ver ve ondanda bu sorun var yardmcı olursanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Bilgisayarın performansı için en önemli donanım parçalarından biri ekran kartıdır. Özellikle oyun odaklı sistemlerin ekran kartı iyi olmalıdır. Bu kapsamda bütçe dostu bilgisayar toplamak isteyenler için satın alınabilecek en ucuz 10 ekran kartı listesiyle karşınızdayız. Diğer yandan ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt