Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
asus 9550 getd arıyorum 128 bit lik kart fakat türkiyede yok aynı kart ın sapphire markası var iş görür mü? ileride sürücülerinde sorun olursa oyun oynamak için firma yeni sürücü çıkarır mı? yardımcı olursanız sevinirim
slm arkadaşlar yeni bi sistem topluyorum ve 2 ekran kartı arasında seçim yapmakta zorlanıyorum yardımcı olursanız sevinirim düşündüğüm kartlar
Sapphire Hd3870 DDR4 512Mb
His Hd4670 Iceq DDR3 512Mb
bu iki kartı uzun süredir inceliyorum 3870 sanırım biraz daha performanslı fakat 4670 de...
Selam arkadaşlar
Pentium 4 30 İşlemcili bir pc im var
Anakartım Asus P4P800X bir anakarttır
1 GB Ram ile kullanıyorum
128 Mb ekran kartı düşük geldiği için yükseltmek istiyorumSizden bana agp bir ekran kartı tavsiyesi bekliyorum
Öncelikle aklımda HD3850 modelinde 512 mb 256 bit bir ekran...
masaüstü bilgisayarımda turbocache özellikle fansız bir ekran kartım var aşırı ısınma sebebi ile artık ihtiyacımı karşılamıyor üzerinde soğutması olan bir ekran kartı almayı istiyorum çok maliyetli olmayan GİGABYTE G31MES2L (Gigabyte GAG31MES2L Intel G31ICH7 FSB 1600MHz(OC) DDR2 1066MHz(OC)...
1 ay önce inno 3d nvida geforce 1gb 128 bit ekran kartı aldım ama oyun oynarken aniden donuyor ver bütün renkler bir birine girmiş şekilde acılıyor ve oyundan cıkmak zorunda kalıyorum bu sorun bendemi yoksa pc demi kuzeniminde nvida ekran kartı ver ve ondanda bu sorun var yardmcı olursanız...
Bilgisayarın performansı için en önemli donanım parçalarından biri ekran kartıdır. Özellikle oyun odaklı sistemlerin ekran kartı iyi olmalıdır. Bu kapsamda bütçe dostu bilgisayar toplamak isteyenler için satın alınabilecek en ucuz 10 ekran kartı listesiyle karşınızdayız. Diğer yandan ekran...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.