Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekran karti == atİ readon 2400 pro drİver bulamiyorum yardim lÜtfen

Ekran karti == atİ readon 2400 pro drİver bulamiyorum yardim lÜtfen
0
108

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaslar xp sp3 versİon professİonal kullaniyorum İndİrdİm xp olarak ama olmuyor vga olarak fİlan gÖrÜyor bazen tamamen bozuyor İndİrdİgİm drİverler dÜzgÜn bİr drİver bulabİlcek olan varmi

Similar threads

Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Pcme format atmiştim bir tek ses karti eksik her driveri deniyorum olmuyor belkide bulamiyorum pc ; casper halley alfa omega era series aygit yöneticisinde high definiation audio yaziyor zaaten özeliğine bakınca driver yüklenmedi diyor kopya kimliğinde ; HDAUDIO\FUNC01&VEN10EC&DEV0883 yaziyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
ANAKART BIOSTAR GROUP N61PCM2S DDR2 İŞLEMCİ AMD SEMPRON 140 PROCESSOR 41W (SARGASAM3) 271 GHZ RAM KİNGSTON 1GB 800MHZ DDR2 EKRAN KARTI NVIDIA GEFORCE 6150SE NFORCE 430 512 MB ONBOARD DİRECTX 90c İŞLETİM SİSTEMİ WİNDOWS XP PROFESSIONAL SERVİCE PACK 3 GÜÇ KAYNAĞI QUAKE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,498Konular
982,062Mesajlar
30,047Kullanıcılar
BreeemmmmSon üye
Üst Alt