Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ekran karti degistirecem yardim edene 24.xxx rep

ekran karti degistirecem yardim edene 24.xxx rep

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
merhaba arkadaslar ekran kartimi yenilemk istiyorum benim anakart vb parcalarima hangi ekrankarti uyar nerden bulabilirim

bilenler varsa
işlemci
amd athlon(tm) 64 processor 3700+ mmx 3dnow 24ghz
simdiki ekran kartim nvidia geforce fx5500 256
ana kartim ise via
yardim edenlere yorum yapanlara +24xxx rep verilecektir

Similar threads

ANAKART BIOSTAR GROUP N61PCM2S DDR2 İŞLEMCİ AMD SEMPRON 140 PROCESSOR 41W (SARGASAM3) 271 GHZ RAM KİNGSTON 1GB 800MHZ DDR2 EKRAN KARTI NVIDIA GEFORCE 6150SE NFORCE 430 512 MB ONBOARD DİRECTX 90c İŞLETİM SİSTEMİ WİNDOWS XP PROFESSIONAL SERVİCE PACK 3 GÜÇ KAYNAĞI QUAKE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt