Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ekran Kartı Driver Hatası ! :(

Ekran Kartı Driver Hatası ! :(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Dxdiag dan bakıyorum ekran kartı modeli Geforce fx5200 internetten indiriyorum Bilgisayarınız windows değil diyo bazılarındada yüklüyorum pc çöküyo pc res atıp hata onarma ile bişiler oynuyorum öyle düzeliyo Pc Win7 orjinal değil bilgisayarcıya götürdüm format atsın die önceden böyle değildi çıldırcam birisi yardım etsin lütfen :S
Oyunlara giremiyorum bu sebepten dolayı Can't create D3d device please check Direct x or display card driver Hatası nedeniyle arıyorum ekran kartı driverini :S

Similar threads

Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Merhabalar 7 Ay evvel Casper marka w765s dizüstü bir bilgisayar aldımÇeşitli oyunları açmıyor veyahut çok fazla donuyorduBende windows xp yükledimOyunları oynayabiliyordumFakat bilgisayara format atmak zorunda kaldımTekrardan orjinal cdsi ile windows 7 yükledimŞuan hiç bir oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Merhabalar 7 Ay evvel Casper marka w765s dizüstü bir bilgisayar aldımÇeşitli oyunları açmıyor veyahut çok fazla donuyorduBende windows xp yükledimOyunları oynayabiliyordumFakat bilgisayara format atmak zorunda kaldımTekrardan orjinal cdsi ile windows 7 yükledimŞuan hiç bir oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt