Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ekran Kartı Driver'ımı Bulamıyorum Lütfen Yardım Edermisiniz ? Lütfen

Ekran Kartı Driver'ımı Bulamıyorum Lütfen Yardım Edermisiniz ? Lütfen

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhabalar
Bu tür işlerden pek anlamıyorum lütfen yardım edin kasada yazan ne varsa not aldım yazıyim bir yardım edermisiniz ? lütfen

P4M890M7
PCI€
Ver 72

ITE
IT8712FA
0710IXS

VIA
VT8237R Plus
0710CD TAIWAN

RoHS Compliant

Birde Everestten Çıkan Raporu Göstereyim
Anakart ve Ekran Kartıyla İlgili
Anakart:

CPU Türü Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Anakart Adı Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Anakart Çipseti Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Sistem Belleği TRIAL VERSION

DIMM1: Kingston 99U5316028A00LF 1 GB DDR2800 DDR2 SDRAM (66618 @ 400 MHz) (55515 @ 333 MHz) (44412 @ 266 MHz)

BIOS Türü Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

İletişim (COM ve LPT) İletişim Bağlantı Noktası (COM1)

İletişim (COM ve LPT) Yazıcı Bağlantı Noktası (LPT1)

Görüntü Birimi:

Görüntü Bağdaştırıcısı Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

3DHızlandırıcı Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Dedigini İndirdim Bu Seferde Şöyle Bir Hata Alıyorum

Setup was enable the complete installationCheck the progress log in your Windows directory for more details (5)C:\Windows\s3iscfglog

Tamamı Bu Kadar Lütfen Yardım Edin Allah Rızası İçin

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,739Kullanıcılar
Üst Alt