Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekran Kartı Fanında Tuhaf Ses

Ekran Kartı Fanında Tuhaf Ses

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
asus board,amd mp1600+ cpu,2x128mb ram,80gb samsung pata hdd ve fx5200 8x ekran kartım varxp sp2 işletim sistemi
ekran kartımın fanından arasıra tuhaf ses geliyordubazen 1 bazen 3 dakka sürüyor ve kendiliğinden kesiliyorduson zamanlarda tuhaf ses sık sık olmaya başladı ve başladığında kolay kolay gitmiyor o sesekran kartını yerinden çıkartıp temizledim, sistemi yeniden kurdum sorun yine devam ediyorfandan tuhaf ses gelmeye başlayınca fanın hızı yavaşlıyor ve dönmesi gereken devirden daha düşük devirde dönüyorgözle bakılınca belli oluyo bu düşüşfandan ses gelirken fana dokunduğumda ses bi müddet kesiliyor ve normal şekilde çalışıyor fansonra yine tuhaf ses gelmeye başlıyor
fan motorlarına vazelin gibi şeyler sürülür diyenler varses kesmek içinne derece doğru bilmiyorumyardımlarınızı bekliyorum arkadaşlarekran kartım bu gidişle rahmetlik olabilir

858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt