iltasyazilim
FD Üye
Sorunumun nedenini tam olarak bilmiyorum ama ekran kartından die düşünüyorum sorunuma gelince
Bilgisayarı actıktan sonra oyuna giriorum ve hersey normal ama yarım saat 15 dk sonra felan oyun kendi kendine hızlanıor counternfs her oyunda böle kendi kendine hızlanıor adamda sanki speed hack varmıs gibi hıp hızlı kosuyor pc ye reset atıorm bastan giriom 5dk sonra gene hızlanıor
sorunum bu yardım edebilcek arkadaslar için ekran kartı özelliklerini yazayim
(ATI)Asus x1050 series(Radeon DEĞİL)
AMD Athlon(tm)64 x2 dual
512 MB ekran kartı
1,00 Gb Ram
Core Processor 3600+
ATI
yarrdım olabilecek arkadaslar burdan link yada özelden yardımcı olurlarsa sevinirim bide nasıl yüklenceği
Tesekkrler iyi forumlar
Bilgisayarı actıktan sonra oyuna giriorum ve hersey normal ama yarım saat 15 dk sonra felan oyun kendi kendine hızlanıor counternfs her oyunda böle kendi kendine hızlanıor adamda sanki speed hack varmıs gibi hıp hızlı kosuyor pc ye reset atıorm bastan giriom 5dk sonra gene hızlanıor
sorunum bu yardım edebilcek arkadaslar için ekran kartı özelliklerini yazayim
(ATI)Asus x1050 series(Radeon DEĞİL)
AMD Athlon(tm)64 x2 dual
512 MB ekran kartı
1,00 Gb Ram
Core Processor 3600+
ATI
yarrdım olabilecek arkadaslar burdan link yada özelden yardımcı olurlarsa sevinirim bide nasıl yüklenceği
Tesekkrler iyi forumlar
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.