iltasyazilim
FD Üye
Merhabalar, sizlere birşey danışmak için burdayım Benim sistem şöyle
Intel Core i3 3240 340 ghz işlemci
4 gb ddr3 ram
ati radeon hd 7350 ekran kartı
Intel h61 chipset anakart
windows 8 64 bit
Bu sisteme ekran kartı önerisi istedim, r7 260x ve gtx 750 önerdiler (gtx 750 ti değil, düz gtx 750 modeli) Ve benim aklıma takılan birşeyler var, şimdi sizlere bunları soracağım, izninizle:
1 siz bana bu iki ekran kartından hangisini önerirsiniz (bu ikisinden daha yüksek modeller bütçemi aşıyor, bu yüzden sadece bu iki ekran kartından önerirseniz sevinirim)
2 bu iki karta da benim psu yetmiyor, bana bir psu önerebilir misiniz, bütçe maksimum 130 tl
3 bu kartlardan herhangi biri, anakartımla uyumsuzluk yapar mı?
4 bu kartlardan herhangi biri, işlemcimde performans kaybına uğratacak kadar darboğaz oluşturur mu?
5 eğer gtx 750 alırsam, hangi markayı önerirsiniz (msi, gigabyte, asus, sapphire vb)
6 eğer r7 260x alırsam hangi markayı önerirsiniz?
Arkadaşlar, sizleri yorduysam affola, hepinize şimdiden teşekkürler
Intel Core i3 3240 340 ghz işlemci
4 gb ddr3 ram
ati radeon hd 7350 ekran kartı
Intel h61 chipset anakart
windows 8 64 bit
Bu sisteme ekran kartı önerisi istedim, r7 260x ve gtx 750 önerdiler (gtx 750 ti değil, düz gtx 750 modeli) Ve benim aklıma takılan birşeyler var, şimdi sizlere bunları soracağım, izninizle:
1 siz bana bu iki ekran kartından hangisini önerirsiniz (bu ikisinden daha yüksek modeller bütçemi aşıyor, bu yüzden sadece bu iki ekran kartından önerirseniz sevinirim)
2 bu iki karta da benim psu yetmiyor, bana bir psu önerebilir misiniz, bütçe maksimum 130 tl
3 bu kartlardan herhangi biri, anakartımla uyumsuzluk yapar mı?
4 bu kartlardan herhangi biri, işlemcimde performans kaybına uğratacak kadar darboğaz oluşturur mu?
5 eğer gtx 750 alırsam, hangi markayı önerirsiniz (msi, gigabyte, asus, sapphire vb)
6 eğer r7 260x alırsam hangi markayı önerirsiniz?
Arkadaşlar, sizleri yorduysam affola, hepinize şimdiden teşekkürler