Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekran Kartı için Isınma Sorunu

Ekran Kartı için Isınma Sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ARkadaşlar Nvidia 0 GT Ekran kartım var fakat fanı ağır dönüyor ve kartın ısısı yükte iken 90 C kadar cıkıyor ne yapmam lasım bilgi verirmisniz Fan hızlandırma programı indirip fan hızını mı yukseltsem bilemedim Ayrıca fan hızlandırmak icin hangi programı onerirsiniz yorumlara simdiden tesekkurler

Similar threads

Merhaba arkadaşlar MSI K7N2 Delta(nVidia nForce 2 Ultra 400) anakart, AMD Athlon 2500 XP 512mb ddr 400 ram ve 200gb HD lik bir makinem var Ekran kartı olarak da Leadtek WinFast A310 TD modelini kullanıyorum (nVidia GeForce fx5600 128mb ramli AGP 8x) Geçen gün kadıköyde yazcııoğluna gittim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Son birkaç ayda sıfır ekran kartı bulmak epey zorlaştı. Sıfır olarak bulabildiğimiz ekran kartları ise fahiş fiyatlardan alıcı bulabilmekte. Hal böyle olunca ekran kartı almak isteyenlerin ikinci ele yönelmekten başka çaresi kalmıyor. İkinci el bir ürün almanın risklerinden korkanlar için ikinci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Masa üstü pc alırkan uyarı edilmesi gerekenler Bilgisayar takriben 1213 parçadan oluşur Ve malesef bilgisayarı almakla çamaşır makinesi ya da tv almak aralarında fazla ayrım var En büyük ayrım tv aldığınızda bu bir markadır Cihazın bütünü tek bir işyeri kadar üretilmiştir Bilgisayarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,497Konular
982,543Mesajlar
30,279Kullanıcılar
Muhammed16Son üye
Üst Alt