Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekran Kartı mı ? İşlemci mi ?

Ekran Kartı mı ? İşlemci mi ?
0
159

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar,
Benim bilgisayarın özellikleri İntel Pentium Dual CPU E2160 @ 180 GHz 2 Gb Ram
İntel G41 Express Chipset 256 Mb 32 Bit Ekran kartı

Bilgasayarda oyun oynarken çoğu oyunda donma oluyor bende bunu engellemek için ekran kartı veya işlemci almaya karar verdim sizce
29 GHz İşlemcimi
Yoksa 1 GB 64 Bit Ekran kartı mı almalıyım ?

Similar threads

Merhaba Arkadaşlar Benim bilgisayarın özellikleri Windows XP Professional Sp3 İntel Pentium Dual CPU E2160 @ 180 GHz, 957MB Ram, Intel G41 Express Chipset 256 Mb Ekran Kartı Çoğu oyunda kasma oluyor ben 1 gb ram eklemeyi düşünüyorum Bu ram bilgisayara etki eder mi ? Bilgisayarın daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar ben bilgisayar donanımlarından fazla anlamam bi ekran kartı var elimde bunun şuanki sistemime uyumlu olup +yönde etkisi olup olmayacagını ögrenmek istiyorum Özelliklere gelecek olursak Ekran kartı Intel(R) G41 Express Chipset Anakart:FOXCONN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Merhaba arkadaşlar, Zotac GT730 GDDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı almayı düşünüyorum Fakat, bu ekran kartı için gerekli Psu Veya İşlemci şeyleri nelerdir bilgilendirirseniz sevinirim Şuanki Sistemim:İşlemci Pentium (R) DualCore CPU E5300 @ 260GHz 260 GHz Yüklü bellek (Ram)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
1 ay önce inno 3d nvida geforce 1gb 128 bit ekran kartı aldım ama oyun oynarken aniden donuyor ver bütün renkler bir birine girmiş şekilde acılıyor ve oyundan cıkmak zorunda kalıyorum bu sorun bendemi yoksa pc demi kuzeniminde nvida ekran kartı ver ve ondanda bu sorun var yardmcı olursanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Arkadaşlar bu sistem sizce oyunlarda nasıldır?Güzel performans alabilirmiyim?Çok acil cevaplarınızı bekliyorumTatmin edici cevap verenlere + rep verilir NSH23004L45P Casper Nirvana İşlemci Intel® Core ™ i52300 İşlemci İşletim Sistemi Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,528Konular
981,475Mesajlar
31,400Kullanıcılar
sjdjaSon üye
Üst Alt