Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekran Kartı Önerileriniz

Ekran Kartı Önerileriniz

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba, benim geçen ekran kartım yandı ve yeni bir ekran kartı almak zorundayım bu yüzden sizlerden 1 gb ekran kartı önermenizi istiyorum Fiyatıda biraz uygun olmasını diliyorum Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler

Similar threads

Ben PowerColor ATI Radeon HD 4670 PCS 1 gb 128bit (zeroterm soğutmalı) ekran kartını aLmayı düşünüyorum BugünLerde fiyatıda düştü ve bit sorunu dışında güzel kart Sizce aLmaLımıyım yoksa sizin öneriLeriniz neLer? Ben sadece oyunLar için aLıyorum özeLLikLe GTA IV TeşekkürLer
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Öncelikle Merhaba Benim ekran kartım biraz sorun yaratıyor bende yeni ekran kartı almak istiyorum Fakat ekran kartımla anakart uyumsuzluk sorunu çıkarır mı yoksa çıkarmaz mı bilmiyorum Bu yüzden sizlere danışmak istedim Umarım yardımcı Olursunuz şimdiden teşekkürler Anakart: Linkleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Merhaba arkadaşlar aklımda birkaç sorum var sizlerle paylaşmak istedim Ekran Kartı Alacağım yardımlarınızı bekliyorum Bilgisayarın özellikleri : ekran kartım 1 gb 32 bittir Combat arms oynuyorum çözünürlük 1280 ve efektler en düşük seviyede kalabalık ortamlarda kasmalar oluyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
arkadaşlar merhaba bilgisayarımın ekran kartını değiştirmek istiyorum şuan kullandığım ekran kartı AMD Radeon HD 5500 Series bunun üzerinde yaklaşık 300400 TL arası bir ekran kartı almak istiyorum önerileriniz nelerdir?
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Merhaba arkadaşlar öncelikle, Ekran kartı alıcam bütçem max 300 TL bütçemi azcik aşabilirim amd ekran kartı alıcam sistemim şu; 400 gb ram intel core i5 2320 64 bit win10 bu sisteme göre en baba ekran kartı hangisidir ?günümüz oyunlarını mid high arasında açsa yeter Aklımda r7 240 ve r7 250x...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,496Konular
981,870Mesajlar
29,907Kullanıcılar
Ahmet120938Son üye
Üst Alt