Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ekran kartı önerisi

ekran kartı önerisi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
merhaba arkadaşlar yeni oyun canavarı toplayacağım amd x8 9590 işlemci düşünüyorum intel çok pahalı bunun yanına sağlam bi ekran kartı önerisi alabilirmiyim bütçe 1000tl yi aşmaz almayı düşündüğüm markalarla ilgili bi şikayeti olan yok herkes iyi performanstan bahsediyor dolayısıyla bende kafamda seceneklerı eleyemıyorum kararsız kalıyorum hangisini alsam diye şunları düşünüyorum Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
diğer önerilerinizede açığım yprumlarınız için şimdiden sağolun tabi 1 ay sonra yeni ekran kartları ve işlemci çıkar ama piyasası nasıl olur bılemeyız belkı değişiklik söz konusu olabilir

Similar threads

Başlıktanda anlaşılacağı üzere bilgisayar topluyorum bilgisayar toplamak hakkında baya bi bilgim var ama kararsız kaldığım şeylerde var toplayacağım parçalar işlemci amd fx x8 8300 anakart msi 970 gaming ekran kartı msi r7 370 2gb ram gskill 8gb(2x4) cl9 1866 mhz hard disk wd 1 tb 7200...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Evet iyi akşamlar Konu şu : 2007 çıkışlı core2 duo işlemcili ( Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız) Anakart : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız power supply: 250 W önerilere açığım ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Merhaba sistemimi veriyorum oynayabiliceğim oyunları yazarmısınız İşlemci AMD Phenom 9350e 200 ghz (4 çekirdek) Ekran kartı Nvidia geforce 210 4GB RAM 64bit Sistemim kötü yaz tatilinde değiştiricem baştan toplamayı düşünüyorum 3000TL civarı toplayacağım en iyi bilgisayar nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
slm arkadaşlar yeni bi sistem topluyorum ve 2 ekran kartı arasında seçim yapmakta zorlanıyorum yardımcı olursanız sevinirim düşündüğüm kartlar Sapphire Hd3870 DDR4 512Mb His Hd4670 Iceq DDR3 512Mb bu iki kartı uzun süredir inceliyorum 3870 sanırım biraz daha performanslı fakat 4670 de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Günümüzde profesyonel kurgu/çizim veya oyun odaklı bir bilgisayar toplamak istediğinizde en çok paranın çoğunlukla ekran kartına gittiğini görürsünüz. Bunun sebebi de temelde bu donanımların grafik verilerini işliyor olmasıdır. Bu da basit mantıkla ekran kartınız ne kadar iyiyse grafik verisi de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt