Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ekran Kartı Sıcaklık

Ekran Kartı Sıcaklık

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar elimde zotac Nvdia geforce gtx 760 var baya sağlam güzel bi ekran kartı dx12 destekli bu arada türkiyede yok şu an merak ettiğim şey gta 5 gibi oyunları yüksek ayarlara getirdğimde speedfandan bakıyorum sıcaklığa 80 derece oluyor sizce normalmi ?

Similar threads

Arkadaşlar elimde zotac Nvdia geforce gtx 760 var baya sağlam güzel bi ekran kartı dx12 destekli bu arada türkiyede yok şu an merak ettiğim şey gta 5 gibi oyunları yüksek ayarlara getirdğimde speedfandan bakıyorum sıcaklığa 80 derece oluyor sizce normalmi ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Merhaba arkadaşlar, Zotac GT730 GDDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı almayı düşünüyorum Fakat, bu ekran kartı için gerekli Psu Veya İşlemci şeyleri nelerdir bilgilendirirseniz sevinirim Şuanki Sistemim:İşlemci Pentium (R) DualCore CPU E5300 @ 260GHz 260 GHz Yüklü bellek (Ram)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
PSU 300 Watt Beyler benim ekran kartım yandı kendime yeni ekran kartı bakıyorum anakartım ; Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Bende Yeni Ekran Kartı alacağım ben araştırdım ve HIS Ati HD 4350 ve ZOTAC Nvidia GeForce 8400GS buldum Benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Öncelikle Sa Aldığım Laptop Özelliklerini Kısaca Yazayım: Intel Skylake Core 7 6700HQ 35 Ghz 2 GB DDR3 nVIDIA GeForce GTX950M 128bit DX12 16 GB Ram 1600Mhz SODIMM Şimdi ben grafikerlik kursuna gidiyorum Render işleriyle uğraşıyorum Bugün Dersteyken Laptop Konusu açıldı Ben konuya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Son zamanlarda gerek ekran kartı stok sorunları gerekse buna bulduğu çözüm yollarıyla adından çokça söz ettiren NVIDIA, GeForce RTX Lite Hash Rate (kısaca LHR) adını verdiği güncellenmiş ekran kartlarını geçtiğimiz günlerde tanıtmıştı. Bu yeni ekran kartlarının LHR özelliklerini limitlerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt