Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ekran Kartı sorun ve tavsiye

Ekran Kartı sorun ve tavsiye

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
1 ay önce inno 3d nvida geforce 1gb 128 bit ekran kartı aldım ama oyun oynarken aniden donuyor ver bütün renkler bir birine girmiş şekilde acılıyor ve oyundan cıkmak zorunda kalıyorum bu sorun bendemi yoksa pc demi kuzeniminde nvida ekran kartı ver ve ondanda bu sorun var yardmcı olursanız sevinirim

yeni bir ekran kartı almak istiyorum oyunları en yüksek çözünürlük ve kalitede oynamak istiyorum nasıl bir ekran kartı alacağımı bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum

Sistem bilgisi;

Intel(R) Pentium(R) dual CPU E2140 @ 160ghz 160 ghz

3 gb ram 667 mhz ddr2

32 bit windows 7 kullanıcısıyım

Similar threads

Arkadaşlar benim PCmin özellikleri şöyle : Anakart : GIGABYTE GA945PLMS2 İşlemci : Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2140 @ 160GHz, 1607 MHz RAM : 3GB DDR2 (RAM ı önemli değil ama ben yazdım o halledilir) Bu sisteme uygun ekran kartı tavsiyesi istiyorum fiyatı hiç önemli değil ve öğrenmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Selamun Aleykum Ekran Kartı Alacağımda; Ekran Kartında En Önemlisi Önereceğiniz Kartın Bit Hızının Yüksekliği ve Shader Model 3 Destekli Olması ÖNERİLERİNİZİ Ona Göre Yaparsanız Cok Tesekkür Ederim Güzel Oyunlar Oynayabileceğim Bir Kart İstiyorum Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler Fiyat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Arkadaslar öncelikle merhaba, Dün internetten aldığım msi amd r7 240 128 bit ekran kartım elime ulaştı, bütün güncellemeleri yaptim ama daha önceki ekran kartıma (1gb paylasımlı) kıyasla bile fps artması gerekirken düşüş oldu, dxdiag'dan ekran kartı özelliklerine baktığımda 2 gb göstermesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Arkadaslar öncelikle merhaba, Dün internetten aldığım msi amd r7 240 128 bit ekran kartım elime ulaştı, bütün güncellemeleri yaptim ama daha önceki ekran kartıma (1gb paylasımlı) kıyasla bile fps artması gerekirken düşüş oldu, dxdiag'dan ekran kartı özelliklerine baktığımda 2 gb göstermesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt