Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ekran Kartı Sorunu

Ekran Kartı Sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Herkese iyi ramazanlar diyorum Arkadaşlar benim ati radeon 9800 proo ekran kartım var Yaz boyunca fazla ısınmadan makineyi kitletiyordu En sonunda ekran kartı fanını yağladım Şu anda kitlenme gibi bir problem kalmadı Yanlız yeni bir problem cikti oyun oynarken monitörde karıncalanmalar oluyor Yazıların bazılar cıkmıyor işin ilginc kısmı sadece oyun oynerken oluyor bu sorunu nasıl cözelbilirim

Similar threads

ATI RADEON 9800ProXt ekran kartım var 3 boyutlu oyunları rahatlıkla oynayabiliyorum donmadan akıcı bir şekilde(DOOM3, Nfs Underground, Pes6) ben 22 inch LCD Monitör (Samsung 226bw) alacağım Şu an elimde olan ATI RADEON email*protected 'de bir problem olur mu? cevabınızı bekliyorumFilm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Asus Extreme N9999 6800GT Pciexpress SLI (SLI desteklio ama tek kart var) ekran kartım varSon zamanlarda oyunlarda ciddi bir problem yaşamaya başladımOyunu çok güzel birşekilde oynarken biraz zaman geçtikten sonra görüntüde aşırı derececede yırtılmalar,çizgiler ve bozulmalar oluşmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
oyun ve film izlemek için kaliteli bir LCD monitör tavsiye edingözlerim bozuldu tüplü monitörlerden aslına bakarsanız polaroid marka ekran filtresi arıyorum 17 incharkadaşın birtanesi hiç uğrasma al bir tane lcd gözlerin rahat etsin dedi ama hangi lcd monitörü alayımmonitörü şunlar için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Philips 107T5 flat monitörümde Ati Radeon 9200 128 mb AGP ekran kartı kullanıyorumFakat 1024x768 çözünürlükten yüksek ayarda ekranın kenarlarında daralma ve bükülmeler oluyorMonitör ayarlarından yaptım düzelmediHertz ayarlarını değiştirdim, driver günceledim aynıHatta 1024*768 de bile çok düzgün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
arkadaşlar his ati radeon 9550 ekran kartı aldım Yalnız bir problemi var nfs undergorund 2'de hiçbir sorun vermemesine karşın kötü pes4'de hata veriyor Futbol oyununda ekran yatay olarak topu izlerken görüntüde dalgalanma oluyor Farklı çözünürlüklerde bu dalgalanma azalıyo ve çoğalıyo ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt