Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ekran kartı sorunu

Ekran kartı sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaslar kullandıgım laptopta 1024mb intel mobile hd 3000 ve ATI mobily radeon 1780 ekran kartları var tomb raider ve mafia 2 oyunlarını indirdim çok kastı oynayamadım driverler güncel yani demek istedigim bu pcden bi hayır gelirmi şimdiden teşekkürler

Similar threads

Dünyanın en hızlı ekran kartı olan AMD Radeon HD 7990, yeni “Far Cry 3: Blood Dragon oyununu da taşıyan en geniş bedava oyun paketiyle birlikte sunuluyor AMD yaptığı bir açıklamada, PC oyun deneyimini en yükseğe taşımak isteyen oyun tutkunlarını niyet bölge ve dünyanın en çabuk Ekran Kartı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
238
Arkadaslar ATİ ekran kartım var Pc ye format attım ve driverını yükliemiorum ekran kartımdan istedigim performansı alamıorum ( örn : oyunlrada fln OpenGL yapamıorum) Windows kendi kendine bi driver yüklüo ama işe yaradıgı yok zatn kanımca bu yüzden olmuo driver ne yapmalıyım FOTOLAR ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
AMD, geçtiğimiz E3’te Radeon 5700 ve 5700XT model ekran kartlarını tanıtmıştı. ABD merkezli üretici, bu ekran kartlarının NVIDIA tarafındaki rakipleri RTX 2060 (350 dolar) ve RTX 2070 (400 dolar) modellerinden daha süratli olduğunu da söylemişti. Radeon ekran kartlarının, rakip gösterildiği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
AMD, PC oyun deneyimini en yükseğe taşımak isteyen oyun tutkunlarını hedef alan ve dünyanın en hızlı ekran kartı olan AMD Radeon HD 7990'i piyasaya sürdü Ödüllü AMD Yeni Nesil Grafik Çekirdeği (GCN) mimarisine ve AMD Eyefinity teknolojisine sahip olan AMD Radeon HD 7990 ekran kartı, en yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
dünyanın en hızlı ekran kartı olan AMD Radeon HD 7990, yeni “Far Cry 3: Blood Dragon oyununu da içeren en geniş ücretsiz oyun paketiyle birlikte sunuluyor AMD yaptığı bir açıklamada, PC Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız deneyimini en yükseğe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,496Konular
981,684Mesajlar
29,763Kullanıcılar
xxcenaSon üye
Üst Alt