Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekran Kartı Tavisyeniz ( 9600xt - 9800pro 6600gt )

Hoş geldin! dgner24 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Ekran Kartı Tavisyeniz ( 9600xt - 9800pro 6600gt )

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selamlar,
Arkadaşlar ekran kartını değiştirmek istiyorum, 64mb mx440 artık yetmiyor, gerçi CS oynuyorum genelde ama,sistemim
p4 24 nort (up 34 )
twinmos 2x512 400mhz ram
asus p4p800deluxe
160gb sata hdd
feel kasa

overclock yapıyorum, bu sisteme uygun bi ekran kartı önerirminiz, 2 el almayı düşünüyorum, agp slotuna takabileceğim olması lazım biraz araştırdım
6600gt
9800pro
9600xt
gibi modeller vardı eskiden hangisi alınır sizce ? fiyat max 120 ytl

bazı bulduğum kartlar
9800 pro Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
6600gt Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
9600xt Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Similar threads

beylerbayanlar herkesten bu konuda yardım istiyorum uzun zamandan sonra ekran kartı almaya karar verdim ancak gel görki ne alacağıma karar veremedim ancak aklımda olan;hepsi ati çipsetli kartlar var 9550 63$ asus Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
beylerbayanlar herkesten bu konuda yardım istiyorum uzun zamandan sonra ekran kartı almaya karar verdim ancak gel görki ne alacağıma karar veremedim ancak aklımda olan;hepsi ati çipsetli kartlar var 9550 63$ asus Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Merhaba Feel kasamdaki 460w lık power sizere ömür Yeni bir güş kaynağı alacam ama pek blgim yok yardımcı olursanız sevinirim kaliteli ve hesaplı olması lazım max 6070 ytl Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız sistem: ( overclok yapıyorum ) p4 24...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Ben bu ekrankartını aldım OC iyi diye riva tuner ve ati tool'la baktım 250400 gayet güzelArtırınca VPU koruma hızlandırıcıyı iptal ediyor gayet mantıklıŞu soft driveri yükledim Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Bu seferde bazı oyunlarda (NFSU2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Arkadaşlar fazla bütçe gerektirmeyen ve fifa oynamak için bir ekran kartı için hangisini önerirsiniz (Ekran kartım 64mb ve bozulmasaydı almıycaktım yenisini Fazla oyunla işim yok ona göre yorumlayın) Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,505Konular
982,788Mesajlar
30,590Kullanıcılar
Baris00Son üye
Üst Alt