Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekran kartı tavsiye

Ekran kartı tavsiye
0
134

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Şimdiden teşekkürler

ufak bir sorum olacaktı benim pc sistem bilgileri alttadır

ekran kartı için vereceğim linkteki ekran kartını almak istiyorum

uyumlumudur veya önerileriniz varsa açığım Thx to all

Ekran kartı link :Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Sistem Blg link :Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Similar threads

Şimdiden teşekkürler ufak bir sorum olacaktı benim pc sistem bilgileri alttadır ekran kartı için vereceğim linkteki ekran kartını almak istiyorum uyumlumudur veya önerileriniz varsa açığım Thx to all Ekran kartı link :Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Evet iyi akşamlar Konu şu : 2007 çıkışlı core2 duo işlemcili ( Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız) Anakart : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız power supply: 250 W önerilere açığım ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız 169 $ Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız 174 $ Link: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Ekran kartı HIS markalara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız ekran kartını almayı düşünüyorum bu konuda iki sorum olucak bu anakaarta uyumlu mudur Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız ve pes 2019 oynatır mı sistem gereksinimleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Arkadaşlar ekran kartı alacağım ama internette uyumluluğunu araştırarak falan kafam daha çok karıştı Ve oyunları ultrada oynayabilmem için değişmesi gereken bişi varmı Araştırmalarıma göre PSU değişmesi lazım başka ? Bilsayarım : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,496Konular
981,796Mesajlar
29,861Kullanıcılar
RyZeSon üye
Üst Alt