Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ekran kartı tavsiyeleri

Ekran kartı tavsiyeleri
0
149

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öncelikle herkese merhaba bir sorum olacak
Sahip olduğum anakart asus m5a78lm lx v2

Bütçem 400 tl bu fitata ana kartıma uyumlu ve su son oyunlari rahatlikla oynayabileceğim bir ekran kartı arıyorum

Bir sorum daha var ekran kartı alırken kartın bitinemi hızınamı daha doğrusu neye dikkat etmeliyim simdiden teşekkür ediyorum herkese iyi forumlar

Similar threads

Arkadaşlar merhaba , bana cok sağlam performanslı oyunlarda cok iyi zevk alabilceğim bir bilgisayar topluyorum özellikler şöyle ; Cpu : Amd Phenom II X4 (960) ( 34 ghz ) 8 MB Anakart: Asus M5A78LM LX DDR3 1877 Mhz S+gl+16x+AM3 Ram: Kingston 4 gb 1600 mhz DDR3 HyperX Ram x2 ( 8 gb olucak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
merhaba arkadaşlar bundan iki ay önce anakartım bozuldu ve yeni anakart aldım ASUS P5G41TM LX bu anakarta benim önceki anakarta takılı olan ekran kartını takmak istiyorum ama uyum istermi bunlar bilmiyorum ekran kartım nvidia Model : V027 kartın üstünde bi bunu buldum söyleyebilcek taksam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
beylerbayanlar herkesten bu konuda yardım istiyorum uzun zamandan sonra ekran kartı almaya karar verdim ancak gel görki ne alacağıma karar veremedim ancak aklımda olan;hepsi ati çipsetli kartlar var 9550 63$ asus Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
beylerbayanlar herkesten bu konuda yardım istiyorum uzun zamandan sonra ekran kartı almaya karar verdim ancak gel görki ne alacağıma karar veremedim ancak aklımda olan;hepsi ati çipsetli kartlar var 9550 63$ asus Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Önceliklere herkese selamlar, ben yakın zamanda para biriktirip senelik eski bilgisayarıma yeni bir ekran kartı almak istiyorum fakat farkettiğim kadarıyla eski bilgisayara yeni ekran kartı alınınca işlemci veya ram darboğazı denilen bir sıkıntı çıkabiliyormuş Sistemim şu; İşletim sistemi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,496Konular
981,673Mesajlar
29,760Kullanıcılar
cumali12332Son üye
Üst Alt