Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekran kartı tavsiyesi

Ekran kartı tavsiyesi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar ekran kartı alacağımPCI grişli gözüm çok yükseklerde değil 60 tl 90 tl arası olabilir fiyat performans anlamında bana önerebileceğiniz bir ekran kartı varmı internetten bakıyorum yüzlerce model var bir çok markanın 512 olabilir 1gb olabilir powerım 400 w e serisi işlemcim var 1gb da ramim var çok üst düzey makine değil anlayacağınız tavsiyeleriniz bekliyorum teşekkürler

Similar threads

Arkadaşlar ekran kartı alacağımPCI grişli gözüm çok yükseklerde değil 60 tl 90 tl arası olabilir fiyat performans anlamında bana önerebileceğiniz bir ekran kartı varmı internetten bakıyorum yüzlerce model var bir çok markanın 512 olabilir 1gb olabilir powerım 400 w e serisi işlemcim var 1gb da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Merhaba arkadaşlar kullandığım bilgisayarda ekran kartım 128mb ddr ve artık bana yetmiyor ekran kartımı değiştirmek istiyorum ve alıpta uymamasından korkuyorumbenim sorum şu mesela ben şu anda AGP 8x kart kullanıyorum 128mb ddr alamayı düşündüğüm kartın slot girişi de AGP 8x ama ddr3 veya ddr2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Arkadaslar Almayı düşündüğüm GT430 modelini arastırıyorum 2gb hafıza ve 128bit hızı var İşlemcim Pentium D, Ram 2 GB Bu ekran kartı olmazsa önerebileceğiniz ekran kartı varsa yazar mısınız? Lütfen Şimdiden teşekkür ederim
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Selam arkadaşlar Pentium 4 30 İşlemcili bir pc im var Anakartım Asus P4P800X bir anakarttır 1 GB Ram ile kullanıyorum 128 Mb ekran kartı düşük geldiği için yükseltmek istiyorumSizden bana agp bir ekran kartı tavsiyesi bekliyorum Öncelikle aklımda HD3850 modelinde 512 mb 256 bit bir ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Donanımdan anlamam bilgisyarım çok eskidiAnakartımın iyi olduğunu, Ram ve ekran kartı değiştirmemin yeterli olacağını söylediler 1gb DD2 ram aldım olmadı porta bile girmedi anakartım FIC VI35VI35VL Anakart Çipseti Sis 651 Ekran kartı ve Ram olarak ne almalıyım?
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,505Konular
982,810Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt