Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ekran Kartı Uyumu ?

Ekran Kartı Uyumu ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ekran kartı almayı düşünüyorumda uyum için tam olarak hangi bilgileri vermem gerektiğini bilmiyorumBende Everest programından gerekli olabilceğini düşündüğüm şeyleri yazdımAnkartımın destekleyebileceği bir ekran kartı önerirseniz sevirimBelki ileride RAM ' de alırımAma sanırım benim anakartım ddr1 destekliyorEverest programında yazanları söyleyim : Maximum Memory Amount : 4GB , Tür : Dual Channel (128 Bit) , Aktif Mod : Single Channel (64 Bit) ,AGP Destekleyici : AGP Sürüm : 300 , desteklenen AGP hızları : 1x , 2x , 4x , 8x , Ankarat Yol Türü : DDR SDRAM , Genişletme Yuvaları : 5 PCI , 1 AGP
Şuanki Sistemim : Intel Celeron CPU : 24 , Ekran kartı : Geforce 4 MX 4000 128mb , 512 RAM
Benim almak istediğim ekran kartı : Geforce 9600 GT gibi bir ekran kartı belki daha düşükAma bu tür ekran kartları benim sistemime uyar mı ? Bildiğim kadarıyla çoğu DDR23 oluyorEğer düşündüğüm ekran kartı olmaz diyorsanız DOTA 2 , Assasin's Creed gibi oyunları kaldırabilecek , benim sistemime uyabilecek bir ekran kartı önerebilirmisiniz ? Şimdiden teşekkürler

Similar threads

Merhaba arkadaşlar MSI K7N2 Delta(nVidia nForce 2 Ultra 400) anakart, AMD Athlon 2500 XP 512mb ddr 400 ram ve 200gb HD lik bir makinem var Ekran kartı olarak da Leadtek WinFast A310 TD modelini kullanıyorum (nVidia GeForce fx5600 128mb ramli AGP 8x) Geçen gün kadıköyde yazcııoğluna gittim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
intel pentiumn IIIE 933 mhz işlemci gigabyte GA6MV74E anakart16mb NVIDIA RİVA TNT2 model64 ekran kartım varanakartımın çipsetinde AGP açıklık boyutu 64mb gösteriyo bu sisteme 64mb ekran kartı alsam uyar mı? ve hangisini almalıyım yardımcı olursanız sevinirim SD ram yuvası var
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Selam arkadaşlar Pentium 4 30 İşlemcili bir pc im var Anakartım Asus P4P800X bir anakarttır 1 GB Ram ile kullanıyorum 128 Mb ekran kartı düşük geldiği için yükseltmek istiyorumSizden bana agp bir ekran kartı tavsiyesi bekliyorum Öncelikle aklımda HD3850 modelinde 512 mb 256 bit bir ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Selamun Aleykum Arkadaslar Size iki sorum var: 1) gigabyte GA8S648FX775(C) anakartım var Elime DDR1 ram gecti bu anakarta takıcaktım fakat bu ramin altında iki tane delik var Benim Ramimde bitane delik var İki delikli ramin üstunde pc133 yazıyor Bu ram bu anakarta olur mu ? 2) Diğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
1 Gb Ram DDR2 512 Mb GeForce 7300 GT AGP Ekran Kartı var en basit oyunda bile donuyorBi el atsanız diyorum İşletim Sistemi : Windows XP Ayrıca ek olarak 512 Mb Ram daha var ama onu takınca daha da kötü oluyor :S Ayrıca en basit yun dediğim Winning Elven 9
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,461Konular
981,115Mesajlar
29,530Kullanıcılar
oeviniSon üye
Üst Alt