iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar ekran kartı almayı düşünüyorumda uyum için tam olarak hangi bilgileri vermem gerektiğini bilmiyorumBende Everest programından gerekli olabilceğini düşündüğüm şeyleri yazdımAnkartımın destekleyebileceği bir ekran kartı önerirseniz sevirimBelki ileride RAM ' de alırımAma sanırım benim anakartım ddr1 destekliyorEverest programında yazanları söyleyim : Maximum Memory Amount : 4GB , Tür : Dual Channel (128 Bit) , Aktif Mod : Single Channel (64 Bit) ,AGP Destekleyici : AGP Sürüm : 300 , desteklenen AGP hızları : 1x , 2x , 4x , 8x , Ankarat Yol Türü : DDR SDRAM , Genişletme Yuvaları : 5 PCI , 1 AGP
Şuanki Sistemim : Intel Celeron CPU : 24 , Ekran kartı : Geforce 4 MX 4000 128mb , 512 RAM
Benim almak istediğim ekran kartı : Geforce 9600 GT gibi bir ekran kartı belki daha düşükAma bu tür ekran kartları benim sistemime uyar mı ? Bildiğim kadarıyla çoğu DDR23 oluyorEğer düşündüğüm ekran kartı olmaz diyorsanız DOTA 2 , Assasin's Creed gibi oyunları kaldırabilecek , benim sistemime uyabilecek bir ekran kartı önerebilirmisiniz ? Şimdiden teşekkürler
Şuanki Sistemim : Intel Celeron CPU : 24 , Ekran kartı : Geforce 4 MX 4000 128mb , 512 RAM
Benim almak istediğim ekran kartı : Geforce 9600 GT gibi bir ekran kartı belki daha düşükAma bu tür ekran kartları benim sistemime uyar mı ? Bildiğim kadarıyla çoğu DDR23 oluyorEğer düşündüğüm ekran kartı olmaz diyorsanız DOTA 2 , Assasin's Creed gibi oyunları kaldırabilecek , benim sistemime uyabilecek bir ekran kartı önerebilirmisiniz ? Şimdiden teşekkürler