Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ekran Kartı Uyumu

Ekran Kartı Uyumu
0
106

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
PSU 300 Watt

Beyler benim ekran kartım yandı kendime yeni ekran kartı bakıyorum anakartım ;

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Bende Yeni Ekran Kartı alacağım ben araştırdım ve

HIS Ati HD 4350 ve ZOTAC Nvidia GeForce 8400GS buldum

Benim Ekran kartım PCIExpress x16 destekliyor bu özellik :

Nvidia GeForce PCIExpress x16 Destekliyor
Ati HD 4350 PCIExpress 20 Desteklemiyor

Beyler Sorum Benim Ana kartım ve psu'm hangi ekran kartını destekliyor hangisi için kaç watt psu gerekiyor birde hangisi daha iyi onun cevaplarını istiyorum şimdiden Teşekkürler

Similar threads

Merhaba değerli dostlarım Öncelikle teşekkür ediyorum Benim GIGABYTE GA970ADS3P anakartım var Daha önceden Powercolor R7 265 ekran kartı kullanıyordum Fakat değiştirmek istiyorum ekran kartımı ve Asus GTX 960 OC 4GB 128 Bit almaya karar verdim Sorum şudur; Anakartıma bu ekran kartı uyumlumudur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Merhaba değerli dostlarım Öncelikle teşekkür ediyorum Benim GIGABYTE GA970ADS3P anakartım var Daha önceden Powercolor R7 265 ekran kartı kullanıyordum Fakat değiştirmek istiyorum ekran kartımı ve Asus GTX 960 OC 4GB 128 Bit almaya karar verdim Sorum şudur; Anakartıma bu ekran kartı uyumlumudur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Merhaba arkadaşlar ; Ekran kartım ve Anakartım arasında uyumsuzluk olup olmadığını anlamak için CPUZ ve Everest gibi programlardan baktım ama ben pek bir şey çıkaramadım Ekran Kartım: Asus Gt740 2 GB GDDR5 128 Bit OC Dx11 GeForce Ana Kartım: Pegatron IPXSBH61 Everestte baktığımda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Herkese merhabaBen yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorumAma anakarta uyumlu olabilirmi diye endişem varAnakartım Foxconn G31MVPG31MXP yol türü PCI Express 20 x16 @ x16 benim şimdiki kullandığım ekran kartı (ati radeon hd 3400 series 512 mb 64 bit) ddr2 ben ddr3 alsam bu anakartta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
masaüstü bilgisayarımda turbocache özellikle fansız bir ekran kartım var aşırı ısınma sebebi ile artık ihtiyacımı karşılamıyor üzerinde soğutması olan bir ekran kartı almayı istiyorum çok maliyetli olmayan GİGABYTE G31MES2L (Gigabyte GAG31MES2L Intel G31ICH7 FSB 1600MHz(OC) DDR2 1066MHz(OC)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,464Konular
981,133Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt