Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekran kartı varsayılan olmuyor

Ekran kartı varsayılan olmuyor

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
iyi akşamlar arkadaşlar öncelikle ben pazar günü yeni bi laptob aldım bu laptobun 2 tane ekran kartı varbu ekran kartları İntel HD Graphics ve Nvidia gt320mbilgisayarda intel hd graphics şuan varsayılan sanırımben pes ve benzeri yüksek özellik isteyen oyunlara giremiyorum pesin settingsine girdiğimde intelin 64 mblık kartına uygulanamıyor diyor lütfen yardım edinn

Similar threads

evet arkadaşlar samsung marka bir laptop'um varintel core i5 işlemcili 4 çekirdekli 250 GHz 6 GB RAMişletim sistemim win 10her laptoo da olduğu gibi benimkinde de çift ekran kartı sistemi var1'si intel hd graphics 4000diğeride harici olan AMD RADEON HD 7600M SERİSİ,Şimdi sistemime göre GTA V'İ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
evet arkadaşlar samsung marka bir laptop'um varintel core i5 işlemcili 4 çekirdekli 250 GHz 6 GB RAMişletim sistemim win 10her laptoo da olduğu gibi benimkinde de çift ekran kartı sistemi var1'si intel hd graphics 4000diğeride harici olan AMD RADEON HD 7600M SERİSİ,Şimdi sistemime göre GTA V'İ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
iyi akşamlar öncelikle benim sorunum şu notebookta ekran kartı driveri yüklümü yüklü değilmi onu anlayamadım drıver cd ım var genel olarak laptopun ıntel vga surusunu kuruyorum ardından dxdiagda 1696 mb olarak gözüküyor intel hd family ailesinden olarak daha sonra aynı cd den nvidianın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Arkadaşlar oyunu oynarken eskiden pc çok açık kalınca oyun donardı reset atmak zorunda kalırdım, bazende reset bile atılmıyordu gri bi ekran geliyordu onof düğmesinden kapatıp açıyordum bilgisayarı Her neyse, birkaç gün önce format attım şuan oyunu oynuyorum ama donuk oluyor, hele savaşa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Günümüzde profesyonel kurgu/çizim veya oyun odaklı bir bilgisayar toplamak istediğinizde en çok paranın çoğunlukla ekran kartına gittiğini görürsünüz. Bunun sebebi de temelde bu donanımların grafik verilerini işliyor olmasıdır. Bu da basit mantıkla ekran kartınız ne kadar iyiyse grafik verisi de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,497Konular
981,904Mesajlar
29,928Kullanıcılar
tjay78Son üye
Üst Alt