Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekran kartı ve anakart

Ekran kartı ve anakart

Similar threads

arkadaşlar modelleri öğrendim format attım driverleri bulamıyorum onları yüklemem lazım p5gzmx anakart driver bulurmusunuz
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
arkadaşlar modelleri öğrendim format attım driverleri bulamıyorum onları yüklemem lazım p5gzmx anakart driver bulurmusunuz
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
arkadaşlar ben bilgisayarıma xp formatı attım ama hangi driverleri yüklemem lazım bilmiyorum anakartımın markası ASUS ses kartım, ekran kartım, ethetnet kartım hepsi onboard yani sadece asus anakart driverlerini yüklemem yetermi?
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,884Kullanıcılar
ibobaba29Son üye
Üst Alt