Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, sizlere birşey danışmak için burdayım Benim sistem şöyle
Intel Core i3 3240 340 ghz işlemci
4 gb ddr3 ram
ati radeon hd 7350 ekran kartı
Intel h61 chipset anakart
windows 8 64 bit
Bu sisteme ekran kartı önerisi istedim, r7 260x ve gtx 750 önerdiler (gtx 750 ti değil...
Merhabalar, sizlere birşey danışmak için burdayım Benim sistem şöyle
Intel Core i3 3240 340 ghz işlemci
4 gb ddr3 ram
ati radeon hd 7350 ekran kartı
Intel h61 chipset anakart
windows 8 64 bit
Bu sisteme ekran kartı önerisi istedim, r7 260x ve gtx 750 önerdiler (gtx 750 ti değil...
Sistemim şöyle
Anakart : Asus P5VD2VM
İşlemci : İntel core 2 duo E6700
Ram : 4 gb ddr2 667 mhz kingston ram
Ekran kartı : Ati radeon hd 4670 1 gb 128 bit gddr3
Psu : high power 550w
daha söylememi istediğiniz özellikleri yazarım ve bu sistemle hangi oyunları oynayabilirim...
Arkadaşlar ben şuan Asus P5LD2X1333 anakart kullanmaktayım Şuan üstünde Dual Core serisinden 200 ghz işlemci var İşlemcimi değiştirmek istiyorum anakartın özelliklerine baktım Core 2 Duo serilerini destekliyor ancak bu pin olayları falan oluyormuş detaylı bilgiye sahip değilimHangi işlemciyi...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.