Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ekran kartı ve ram alacağım yardım

Ekran kartı ve ram alacağım yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Asus p4v8xx Anakartım var Ekarn kartı ve ram alıcam neleri önerirsiniz pc konusunda fazla iyi değilim

Ekran kartı 512 mb veya 1 gb almak istiyorumOyunları rahat oynamak istiyorum

15 gb ram var 1 gb yada 512 mb ram alacağım

Şimdiden Teşekkürler

Similar threads

Selam arkadaşlar Pentium 4 30 İşlemcili bir pc im var Anakartım Asus P4P800X bir anakarttır 1 GB Ram ile kullanıyorum 128 Mb ekran kartı düşük geldiği için yükseltmek istiyorumSizden bana agp bir ekran kartı tavsiyesi bekliyorum Öncelikle aklımda HD3850 modelinde 512 mb 256 bit bir ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Asus P5GD1 PROUAYKZ anakartım varekran kartı almak istiyorumanakart ekran kartını kaldırırmı kaldırmazmı bilgim yok araştırdım bilgi ednemedim yardım istiyorum şu anki ekran kartımın özellikleri http:img217**************img2179302ms6200tcqz7png alacağım ekran akrtının özellikleri XFX 0GT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Merhaba arkadaşlar, RAM artırmak istiyorum MarkaModel: HP Pavilion dv6500 Notebook PC İşetim Sistemi: Windows Vista Home Premium 32bit İşlemci: Intel Core 2 Duo T7300 2 GHz Ekran Kartı: 128 mb Bellek: 1 gb Everest programıyla bilgisayarımla ilgili bir araştırma yaptığımda (eğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Merhaba, benim elimde Foxconn G31MXP anakartı var, mevcut 256 MB ekran kartım var fakat bu bana yetmediği için değiştirmek istiyorum 2 GB veya üstü bir ekran kartı alabilirim ama anakartım destekler mi bilmiyorum Aynı şekilde Ram de alıcam, 2 GB ram var ve ben bunu 8 GB ram ile değiştirmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız bu siteden bana 100 tl altı 2 gb,fanlı ve oyun oynamak için ve benim pc ye uyumlu bir ekran kartı bulabilirmisiniz(kullandığım ekran kartından iyi olsun lütfen) ve gene aynı siteden 4972 tl arası 4 gb ram,pc...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,478Konular
981,323Mesajlar
29,573Kullanıcılar
alya052Son üye
Üst Alt